Υρώ Μανέ: «Ο βιασμός δεν είναι συμπεριφορά, αυτοί οι άνθρωποι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει»

14.10.2021 / 17:46
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mane

Σχετικά με τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος τοποθετήθηκε η Υρώ Μανέ.

Αρχικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo και εξήγησε πως τα περιστατικά αυτά συνέβαιναν ανέκαθεν, όμως τώρα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

«Συμπεριφορές σαν αυτές που έχουν καταγγελθεί, βρίθουν στον χώρο μας. Δεν έγινε τώρα. Τώρα απλά ξεχείλισε το ποτήρι. Κι αν δεν ξεκινούσε η Σοφία Μπεκατώρου αυτή την διαδικασία, που την τιμώ για αυτό το πράγμα, δεν θα έπαιρνε φόρα όλος ο κόσμος να μιλήσει», δήλωσε η ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό».

Όπως ανέφερε στην συνέχεια, είχε βιώσει και η ίδια ένα αντίστοιχο περιστατικό στο παρελθόν, όμως κατάφερε να το αντιμετωπίσει την ίδια στιγμή. «Έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν θέλω να ασχοληθώ με το θέμα. Είχα την τύχη και τα αντανακλαστικά να το αντιμετωπίσω εκείνη την ώρα οτιδήποτε συνέβη, όπως έπρεπε», είπε.

Τέλος, για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, δήλωσε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν συμμαθητές στο Θέατρο Τέχνης. Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του κι έκανε τις επιλογές του. Μόνο μία συνεργασία είχαμε κάνει, κινηματογραφική. Δεν θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτά, δεν υπάρχει λόγος. Αισθάνομαι λύπη, που αυτοί οι άνθρωποι είχαν καταφέρει όλο αυτό το οικοδόμημα τόσα χρόνια και βρίσκονταν σε τόσο ισχυρές θέσεις».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Άλλοι άνθρωποι εξαρτώνταν από αυτούς κι έφτασαν σε αυτή την κατάντια, γιατί περί κατάντιας πρόκειται και μάθαμε αποτρόπαια πράγματα, που δεν τα ξέραμε. Κι εγώ κι άλλοι συνάδελφοι. Αυτή την στιγμή, λυπάμαι απόλυτα τους ανθρώπους που έχουν υποστεί αυτές τις συμπεριφορές και όχι μόνο. Ο βιασμός δεν είναι συμπεριφορά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται στην Δικαιοσύνη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα κριθούν έτσι όπως πρέπει και τα πράγματα κάποια στιγμή παίρνουν τον σωστό δρόμο και οι άνθρωποι αυτό που τους αξίζει».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα