Υπουργείο Παιδείας: Παρουσιάζεται σήμερα το νομοσχέδιο για Πανελλαδικές, βάσεις εισαγωγής, πανεπιστημιακή αστυνομία

13.01.2021 / 8:48
ÅíçìÝñùóç áðü ôçí õðïõñãü Ðáéäåßáò Íßêç ÊåñáìÝùò êáé ôïõò õöõðïõñãïý Ó. Æá÷áñÜêç êáé Â. ÄéãáëÜêç ãéá ôçí Ýíáñîç ôïõ íÝïõ ó÷ïëéêïý Ýôïõò ôçí ÔåôÜñôç 9 Óåðôåìâñßïõ 2020.
(EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Το νομοσχέδιο το οποίο περιλαμβάνει τις αλλαγές στις Πανελλαδικές εξετάσεις, την σύσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας και το τέλος των «αιώνιων» φοιτητών παρουσιάζει σήμερα η Νίκη Κεραμέως σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου της υπουργού Παιδείας.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 11:30 το πρωί η κ. Κεραμέως να αναλύσει του βασικούς άξονες του νομοσχεδίου, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος θα αναφερθεί στην ομάδα ΟΠΠΙ, (Ομάδα Προστασίας Πανεπιστημιακού Ιδρύματος).

Σημειώνεται ότι στην ενημέρωση θα παραβρεθούν και οι υφυπουργοί Παιδείας Ζέττα Μακρή και Άγγελος Συρίγος που θα αναφερθούν σε θέματα εκπαιδευτικής επικαιρότητας, μετά και την επιστροφή των μαθητών του δημοτικού και των νηπιαγωγείων στις σχολικές αίθουσες μετά από δύο μήνες.

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Προστασία της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας, Αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις», αναμένεται να τεθεί τις επόμενες ημέρες σε δημόσια διαβούλευση .

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα