Υπόθεση Λιγνάδη – Ολοκλήρωσε την κατάθεση του ο κατηγορούμενος – Εξετάζονται μάρτυρες

25.02.2021 / 20:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κα 8

Στο κατώφλι του κτιρίου 9 της Ευελπίδων πέρασαν η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Ελένη Κούρκουλα και ο σύζυγος της, ιδιοκτήτης του Actiοn24, Διονύσης Παναγιωτάκης.

Υπενθυμίζεται πως ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ήταν εκείνος που πρότεινε η Ελένη Κούρκουλα να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης είναι δυο πρόσωπα που η υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη έχει προτείνει ως μάρτυρες καθώς υποστηρίζει ότι τις ημέρες του Αυγούστου του 2015 που καταγγέλλεται για έναν από τους βιασμούς ήταν μαζί τους διακοπές στην Ιθάκη .

Σε δήλωση του ο Αλέξης Κούγιας νωρίτερα έκανε γνωστό ότι θα προτείνει την εξέταση 20 μαρτύρων υπεράσπισης του κ. Λιγνάδημεταξύ αυτών την ηθοποιό και πρώην υπουργό Ελένη Κούρκουλα καθώς και τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού action24 Δημήτρη Παναγιωτάκη.

Σμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη στην Ευελπίδων και η διαδικασία συνεχίζεται με την εξέταση μαρτύρων πέντε μαρτύρων.

Μετά την κατάθεση και των μαρτύρων θα διαβουλευθούν ανακριτής και εισαγγελέας για τη μεταχείριση του κατηγορούμενου. Δηλαδή το εάν θα παραμείνει προφυλακισμένος ή θα αφεθεί ελεύθερος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα