Υπόθεση Λιγνάδη: Για επιχείρηση «δολοφονίας χαρακτήρων» μιλά η δικηγόρος της 40χρονης

24.02.2021 / 19:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μα 2

Για τακτική «δολοφονίας χαρακτήρων» κάνει λόγο η νομική παραστάτρια της 40χρονης που θεωρείται μάρτυρας – κλειδί στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη σημειώνοντας με νόημα ότι «η δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων διώκεται ποινικά και αστικά».

Σε ανακοίνωση της η δικηγόρος Χρύσα Παπαδοπούλου απαντά εμμέσως πλην σαφώς στις αναφορές του Αλέξη Κούγια υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «μια απελπισμένη προσπάθεια να στραφεί η προσοχή μακριά από την ουσία αυτή της υπόθεσης και να υποβιβαστεί αυτή σε θέαμα της κλειδαρότρυπας».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Η παλαιομοδίτικη τακτική της “δολοφονίας χαρακτήρων” και της επίρριψης ευθυνών στα θύματα είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να στραφεί η προσοχή μακριά από την ουσία αυτή της υπόθεσης και να υποβιβαστεί αυτή σε θέαμα της κλειδαρότρυπας.

Μέσω ακραία ομοφοβικών, σεξιστικών και οπισθοδρομικών απόψεων απευθύνονται στην κοινωνία της Ελλάδας του 1960. Αλλά, δυστυχώς για αυτούς, είμαστε στο 2021 και η προσπάθειά τους να σιγήσουν οι φωνές των επιζώντων σεξουαλικής βίας και των μαρτύρων θα αποτύχει. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής όμως, θίγεται βάναυσα η αλήθεια, η τιμή και η υπόληψη της εντολέως μου, όταν διαδίδονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων, εφημερίδες , στο διαδίκτυο συκοφαντικά ή/και δυσφημιστικά γεγονότα για την ίδια, την προσωπική της ζωή και αυτή των οικείων της, γεγονός για το οποίο επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

Είναι γνωστό ότι η δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων διώκεται ποινικά και αστικά, καθώς η εντολέας μου ουδέποτε έχει συναινέσει στην δημοσιοποίηση οποιουδήποτε δεδομένου που οδηγεί με οποιονδήποτε τρόπο στην ταυτοποίησή της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα