Παρασκευή, 18.06.2021, 11:28 μμ

Υπόθεση Λιγνάδη: «Δεν προσφέρεται ο ανθρώπινος πόνος για κομματική εκμετάλλευση», λέει ο δικηγόρος θύματος

23.02.2021 / 17:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
sdfghj_2

Για «απελπισία και ένδεια υπερασπιστικών επιχειρημάτων» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Γιάννης Βλάχος δικηγόρος θύματος που έχει μηνύσει τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό.

Όπως φαίνεται με την δήλωσή του ο κ. Βλάχος απαντά στους ισχυρισμούς που προβάλει η πλευρά Λιγνάδη σύμφωνα με τους οποίους πίσω από τις μηνύσεις και τις καταγγελίες υπάρχουν «πολιτικές σκοπιμότητες».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βλάχου έχει ως εξής:

«Ο ισχυρισμός ότι ο εντολέας μου, Σουηδός πολίτης, έχει πολιτικά κίνητρα προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη Δικαιοσύνη που ενήργησε με αποφασιστικότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, ενώ επιχειρεί να τρομοκρατήσει και να αποθαρρύνει θύματα κα μάρτυρες.

Η απελπισία και η ένδεια υπερασπιστικών επιχειρημάτων δεν πρέπει να αποτελέσει λόγο για να δηλητηριαστεί περαιτέρω ο Έλληνας πολίτης που παρακολουθεί με τρόμο και απέχθεια όσα δυστυχώς συνέβησαν και αποκαλύπτονται καθημερινά. Δεν προσφέρεται ο ανθρώπινος πόνος και το σιωπηλό τραύμα αυτών των ανθρώπων για κομματική εκμετάλλευση.

Το δημοκρατικό και λειτουργικό πολιτικό μας σύστημα οφείλει να αποδείξει ότι δεν επιδέχεται κανενός είδους σκοπιμότητες και άμεσους ή εμέσους εκβιασμούς από κατηγορούμενος για βαρύτατα εγκλήματα, και να μην παρασυρθεί σε ανούσιες αντιπαραθέσεις με αφορμή μια κοινωνική και ποινική υπόθεση στην πλάτη κακοποιημένων παιδιών».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα