Υπόθεση Κιμούλη: Η Δώρα Χρυσικού για την παραπομπή της σε δίκη -«Έκανα ό,τι όφειλα και δέχομαι τις συνέπειες»

01.12.2023 / 17:17
xrisikou70-1200x678

Στη δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Δώρα Χρυσικού.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Γιώργος Κιμούλης είχε προ ολίγων μηνών καταθέσει αγωγή σε βάρος των Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά, με τους τρεις ηθοποιούς να απαντούν επίσης με αγωγές, στο πλαίσιο της δημόσιας καταγγελίας της Ζέτας Δούκα, ότι είχε δεχτεί σωματική, ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη, στη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, 30/11, οι δύο γιατροί που φέρονται να έχουν υπογράψει βεβαιώσεις, σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα, από την πίεση που ζούσε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη.

Παράλληλα, σε δίκη σε ποινικό δικαστήριο παραπέμπεται και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για εξύβριση διά του Τύπου και συκοφαντική δυσφήμηση προς τον Γιώργο Κιμούλη.


«Όλα θα τα βρούμε στα δικαστήρια. Καιρό να έχετε, κέφι να έχετε, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Πώς μπορείτε και με ρωτάτε αν έχω μετανιώσει που εκφράστηκα ανοιχτά; Υπάρχει περίπτωση να έχω μετανιώσει; Καμία ταλαιπωρία, έκανα αυτό που έπρεπε και όφειλα να κάνω, και δέχομαι τις συνέπειες. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ και ούτε πρόκειται. Ελπίζω να ζω, να είμαι γερή και να μη χρειαστεί ποτέ να κάνω πίσω επειδή υπερασπίστηκα έναν άνθρωπο που είπε την αλήθεια και που είπα και εγώ την αλήθεια. Αλίμονο!», είπε η Δώρα Χρυσικού στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση ότι παραπέμπεται σε δίκη.  

«Δεν έχει να κάνει με τη φιλία μου με τη Ζέτα Δούκα. Ακόμα και αν ήταν ένας άγνωστος άνθρωπος σε εμένα, από τη στιγμή που λέει μία αλήθεια, και καταγγέλλει ένα περιστατικό το οποίο είναι αληθινό, εγώ πάλι εκεί θα ήμουν να τον υπερασπιστώ. Δεν υπερασπιζόμαστε μόνο τους φίλους μας και τους γνωστούς μας. Υπερασπιζόμαστε τους ανθρώπους που παλεύουν για κάτι καλύτερο και που λένε την αλήθεια», ανέφερε η ηθοποιός σε άλλο σημείο των δηλώσεών της.

«Δεν ξέρω αν η δικαστική διαμάχη μου έχει στοιχίσει δουλειές. Θα πρέπει να ρωτήσετε άλλους ανθρώπους. Με την ίδια λογική που μπορεί να μου έχει στοιχίσει, μπορεί και να έχω κερδίσει δουλειές. Έχω πολύ αναπτυγμένη αίσθηση του δικαίου. Αυτό ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε», τόνισε η Δώρα Χρυσικού ολοκληρώνοντας τη σχετική τοποθέτησή της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα