Ξεσπάει η φοιτήτρια που παραμόρφωσε ο πατέρας της επειδή ασπάστηκε το ισλάμ

25.04.2023 / 20:38
ka 14

Τη σιωπή της έσπασε η 24χρονη φοιτήτρια που ξυλοκοπήθηκε σε χωριό του Βόλου από τον πατέρα της επειδή αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνα, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA και στην εκπομπή «Live News». Όπως είπε ο πατέρας του κάποιες φορές μέσα στην οικογένειά του έχανε τον έλεγχο πάνω στα νεύρα του.

 «Ήταν δύο, είχε κάποια περιστασιακά, σταδιακά στον χρόνο, ήταν ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος, ήταν πολύ ευγενικός στην έξω κοινωνία, αλλά με την οικογένειά του κάποιες φορές ανέβαιναν τα νεύρα του και έχανε τον έλεγχο. Είχε κάποιες συμπροφορές βίαιες αλλά αυτό δε γινόταν συχνά. Είναι μια κλειστή κοινωνία αλλά όλη η Ελλάδα έτσι είναι. Το 99% αποτελείται από χριστιανούς και είναι πάρα πολύ περίεργο και μη ανεκτικοί σε άλλη θρησκεία. Ήταν αρνητικός αλλά δεν ήταν μόνο ο πατέρας μου αλλά και το γύρω περιβάλλον», είπε αρχικά.

Για την ημέρα του συμβάντος και την αντίδραση του πατέρα της ανέφερε πως: «Είπα στους γονείς μου ότι θα προσπαθήσω να έρθω στο χωριό και να μη δείχνω τη μαντίλα γιατί δε θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Ο μπαμπάς μου είπε καλύτερα να μην έρθεις και αποφάσισα να έρθω μόνο για λίγες βραδιές για να τους δω και να φύγω. Στην οικογένεια μέσα για θρησκευτικούς λόγους μπορώ να το βγάλω το μαντήλι, για ξένα άτομα όμως δεν μου επιτρέπεται. Γιατί ο επισκέπτης ήταν παπάς. Σχεδίαζα για την επίσκεψη να πάω μέσα στο δωμάτιό μου για να μη φέρω σε δύσκολη θέση ούτε τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά μου».

«Με χτύπησε πολύ στο κεφάλι, είμαστε σε κατάσταση να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο πάνω στα νεύρα. Μετανιώνει εκείνη τη στιγμή όταν το κάνει. Μπορεί να θέλει κάποια ειδική διαχείριση γιατί δεν είναι ας πούμε όλη την ώρα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα