Ξεσπά η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου – «Οργανωμένο σχέδιο για να κερδίσουν χρήματα»

27.04.2021 / 19:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 7

Η Γεωργία Λιονάκη χαρακτηρίζει τους μάρτυρες αναξιόπιστους και τα όσα ακούγονται για την επιχείρησή της ψευδή και συκοφαντικά. Όπως λέει, η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει.

Σε όλους θα στείλω αγωγές και μηνύσεις. Είναι όλα ψέματα. Αν είχε βρεθεί το παραμικρό, θα μας είχαν κλείσει μέσα. Έχουν κάνει πλεκτάνη γύρω από εμάς, για να βγάλουν χρήματα. Όλα αυτά που λένε για κακοποίηση, όταν ήρθαν να μου κάνουν έλεγχο γιατί δεν είπαν τίποτα;”.

Η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου τόνισε επίσης πως η ίδια και η επιχείρησή της δεν εμπλέκονται σε ύποπτες μεταβιβάσεις ακινήτων και πως κανένας από τους υπαλλήλους, δεν κακομεταχειριζόταν κάποιον από τους ηλικιωμένους.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος και συγγενής θύματος, Μαρία Παπαδάκη, επισήμανε στο “Live News” ότι το γηροκομείο στα Χανιά έπρεπε να έχει κλείσει από το 2015.

«Το 2015 η διαχείριση του γηροκομείου καταδικάστηκε ποινικά για μη συμμόρφωση σε απόφαση του νομάρχη που διέτασσε την σφράγιση της μονάδας διότι δεν υπάρχει άδεια. Υπάρχει καταδικαστική απόφαση του 2015» τόνισε, λέγοντας ότι έχει να πει πολλά ακόμα για την υπόθεση του γηροκομείου.

Παράλληλα, επιτέθηκε στην αντιπεριφέρεια Χανιών, η οποία, με χθεσινή ανακοίνωση της, έκανε λόγο ότι στον τελευταίο έλεγχο στην συγκεκριμένη δομή δεν υπήρχε κάτι το μεμπτό αλλά και ότι από το 2009 δεν είχε καταγγελθεί ποτέ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα