Ξανανοίγει ο φάκελος για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

18.12.2020 / 17:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ηγμ

8 χρόνια μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012 νέα πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο των κατηγορουμένων.

Ακόμη εννέα πρόσωπα από την οικογένεια του βασικού καταδικασθέντα για την υπόθεση αυτή που είχε προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη, αλλά και από το επαγγελματικό του περιβάλλον αντιμετωπίζουν πλέον κατηγορίες, ανά περίπτωση, για συνέργεια στην αρπαγή και τη δολοφονία του άτυχου φοιτητή.


Οι οκτώ μάλιστα από αυτούς βρίσκονται στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης για πρώτη φορά καθώς τα ονόματά τους, προέκυψαν, σύμφωνα με πληροφορίες από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των καταδικασθέντων ως πρωταγωνιστών της υπόθεσης.

Ανάμεσα στους κατηγορουμένους, είναι οι δύο γιοι του βασικού κατηγορουμένου που έχει καταδικαστεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό σε ισόβια αλλά και 6 άτομα από το επαγγελματικό του περιβάλλον.

Κατηγορούμενη είναι επίσης και πάλι η σύζυγος του φερόμενου ως «εγκεφάλου» της απαγωγής που έχει ήδη καταδικαστεί σε 18 χρόνια για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος. Τώρα κατηγορείται και για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

«Τους παρακαλώ να μου πουν πού βρίσκονται τα οστά του παιδιού μου», δήλωσε κλαίγοντας η μητέρα του θύματος, η σορός του οποίου ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Σήμερα η μητέρα του 26χρονου προσήλθε στην 1η τακτική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Η νέα ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου που δίκασε τον βασικό κατηγορούμενο να στείλει στην Εισαγγελία αντίγραφα της δικογραφίας για να διερευνηθούν τηλεφωνικές συνομιλίες που κρίθηκαν ως ύποπτες αλλά ουδέποτε είχαν αξιοποιηθεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα