Ξανά χωρίς μάσκα στην τάξη ο καθηγητής – Τα mail και sms που στέλνει σε μαθητές (βίντεο)

27.05.2021 / 19:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
τσα 6

Αδιόρθωτος φαίνεται πως είναι ο καθηγητής φυσικής και χημείας λυκείου στη Γλυφάδα Αττικής που αρνείται να φορέσει τη μάσκα του και να ακολουθήσει τις οδηγίες προστασίας από τον κορονοϊό στο σχολείο που διδάσκει.

Δεν έχει να απαντήσει στα όσα καταγγέλλουν, μαθητές, γονείς αλλά και οι συνάδελφοί του και δεν έχει πει το παραμικρό.

Το πρωί της Πέμπτης, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, όταν για μία ακόμα φορά, ο φυσικός έφτασε στο λύκειο χωρίς τη μάσκα του, μπήκε στην τάξη του χωρίς τη μάσκα του και ζήτησε από τα παιδιά να βγάλουν μια κόλλα χαρτί και να γράψουν διαγώνισμα.

Όταν οι μαθητές ενημέρωσαν τη λυκειάρχη, τα αίματα «άναψαν» κι εκείνη, αναγκάστηκε τελικά, να καλέσει την αστυνομία.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο καθηγητής παρέμεινε στην τάξη και η λυκειάρχης, έστειλε μία ακόμα αναφορά στην υπηρεσία της με τα γεγονότα, την Πέμπτη στη σειρά, ελπίζοντας να εισακουστεί.

Ο φυσικός, όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε να φορέσει τη μάσκα του αλλά πέρασε και στην αντεπίθεση, απειλώντας την λυκειάρχη ότι θα καλέσει εκείνος την αστυνομία, επειδή του ζητά να βγει από την αίθουσα και να μην κάνει τη δουλειά του.

Όλοι στο σχολική μονάδα είναι ανάστατοι με τους μαθητές να καταγγέλλουν ότι ο καθηγητής τους «βομβαρδίζει» συνεχώς με θεωρίες συνωμοσίας και ανυπόστατα πορίσματα για την πανδημία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα