“Βροχή” οι κρατήσεις – Σε υψηλά ποσοστά η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας την καρναβαλική περίοδο

21.02.2024 / 18:34
ka 34

Στο «κόκκινο» είναι οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Πάτρας για το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, με την πληρότητα να φτάσει μέσα στις επόμενες ημέρες στο 100%, με βάση τις εκτιμήσεις και το ενδιαφέρον του κόσμου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος των ξενοδόχων Αχαΐας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, μιλώντας στην Δήμητρα Μπαλαφούτη και στον Max Fm, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και όλα δείχνουν ότι η πληρότητα θα κινηθεί και φέτος σε ένα υψηλό επίπεδο.

«Οι κρατήσεις έχουν ξεκινήσει πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων και συνεχίζονται. Είναι θετικό το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον κόσμο αφού το καρναβάλι είναι από τις ελάχιστες περιόδους που η πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχή μας είναι σε τόσο υψηλό ποσοστό».  

Η ζήτηση αφορά βέβαια και τα ξενοδοχεία της περιφέρειας, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για το καρναβάλι των μικρών όπου υπάρχουν και εκεί αρκετές κρατήσεις, όχι σε τόσο υψηλό ποσοστό όπως στο καρναβάλι των μεγάλων, αλλά σίγουρα και αυτό το τριήμερο (8 – 10 Μαρτίου) η Πάτρα θα έχει υψηλή επισκεψιμότητα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα