Βρισηίδα Ανδριώτου για γνωστή παρουσιάστρια: «Μη λες στον κόσμο πράγματα που δεν ισχύουν»

03.10.2023 / 8:21
andriotou-43

Στην εκπομπή «Fay’s Time» και την δημοσιογράφο, Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ψευδή δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Θα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά όχι ακόμα. Θέλω να ζήσω λίγο τη ζωή μου με τον Σπύρο και μετά. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Μου έγινε πρόταση για το “Celebrity”, αλλά δεν θα πήγαινα όσα λεφτά κι αν μου έδιναν. Όνειρό μου από πολύ μικρή ήταν να πάω στο DWTS. Μου είχε πρόταση πέρυσι να είμαι σε πάνελ, αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί πρέπει να είδαι διαβασμένος και να έχεις δημοσιογραφική βάση», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου συνέχισε: «Πολλές φορές οι παρουσιάστριες λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Άκουσα τις προάλλες από παρουσιάστρια να λέει ότι ο Σπύρος θα κατέβει για δημοτικός σύμβουλος. Δεν θα κατέβει! Αν θες να παίξεις το θέμα στην εκπομπή σου, μάθε πρώτα και μη λες στον κόσμο πράγματα που δεν ισχύουν».

Κλείνοντας, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε: «Δεν μου έχουν φερθεί καλά τα μέσα. Φτιάχνουν ψεύτικους τίτλους για να δημιουργούν κόντρες».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα