Βρετανία: Με διαβατήριο εμβολιασμού η είσοδος σε κλαμπ και κλειστούς χώρους διασκέδασης

05.09.2021 / 22:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
club-0

Τα διαβατήρια θα είναι απαραίτητα για την είσοδο σε νυχτερινά κλαμπ και άλλους κλειστούς χώρους διασκέδασης – Στόχος της κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει ότι η οικονομία θα παραμείνει ανοιχτή
Στην καθιέρωση των διαβατηρίων εμβολιασμού στη Βρετανία για την είσοδο σε νυχτερινά κλαμπ και άλλους κλειστούς χώρους εκδηλώσεων προσανατολίζεται η κυβέρνηση, επιβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας.

Ο Νταντχίμ Ζαχαουί είπε ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί από τα τέλη του μήνα, καθώς μέχρι τότε όλοι οι πολίτες άνω των 18 θα έχουν πρόσβαση στη δεύτερη δόση. Ωστόσο, η απόφαση έχει προκαλέσει επικρίσεις τόσο από τους ιδιοκτήτες των μεγάλων χώρων εκδηλώσεων όσο και από κάποιους βουλευτές. Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας υπεραμύνθηκε της απόφασης, καθώς όπως είπε, θέλουν να διασφαλίσουν ότι η οικονομία θα παραμείνει ανοιχτή.

«Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσουμε ανοιχτές αυτές τις επιχειρήσεις, κατά τη γνώμη μας, είναι να συνεργαστούμε με αυτές τις επιχειρήσεις» είπε στο BBC, εξηγώντας ότι οι μεγάλοι κλειστοί χώρου λειτουργούν ως εστίες υπερμετάδοσης.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε το σχέδιο της κυβέρνησης να προσφέρει ενισχυτική δόση για τους πιο ευάλωτους, κυρίως των άνω των 50 ετών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα