«Βοήθεια, είμαστε αποκομμένοι από παντού» – Κραυγή αγωνίας από κατοίκους της Μαγνησίας 

06.09.2023 / 10:27
fa 10

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του Βόλου και του Πηλίου, οι οποίοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους λόγω της κακοκαιρίας. Μιλώντας στο MEGA η κα Ηρώ περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου.

«Σας παρακαλούμε πάρα πολύ, είμαστε αποκομμένοι από παντού. Θέλουμε βοήθεια. Υπάρχει κόσμος που έχει εγκλωβιστεί στο χωριό», είπε, τονίζοντας πως τουλάχιστον 3.500 άτομα βρίσκονται αποκλεισμένα.

Πολλές περιοχές στη Μαγνησία, μεταξύ αυτών και ο Άγιος Ιωάννης, δεν έχουν ρεύμα και νερό, ενώ η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα δύσκολη. «Σε λίγο δεν θα υπάρχει επικοινωνία, δεν θα ξέρετε αν ζούμε ή αν θα πεθάνουμε. Το βράδυ το περάσαμε χωρίς ρεύμα. Δεν υπάρχει δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, είναι θαύμα ότι τώρα σας μιλάω», είπε.

Όπως είπε η ίδια, πολλοί κάτοικοι βρίσκονται σε πανικό και θέλουν να εγκαταλείψουν την περιοχή, ωστόσο οι δρόμοι είναι κλειστοί. Άγνωστο μέχρι στιγμής πόσοι κάτοικοι του Αγίου Ιωάννη χρειάζονται βοήθεια, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες πολίτες θα προσπαθήσουν να γυρίσουν τα σπίτια της περιοχής και να δουν πόσοι ηλικιωμένοι, άρρωστοι και μικρά παιδιά χρειάζονται βοήθεια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα