Βίτσας: Την πρώτη φορά θα ψηφίσω Τσακαλώτο – Και η Αχτσιόγλου είναι πολύ καλή

07.07.2023 / 10:35
Meeting of the Minister of Citizens' Protection Olga Gerovasili, with the European Commissioner for Migration, Home Affairs and Citizenship Dimitris Avramopoulos, and the Minister of Immigration Policy Dimitris Vitsas, at the Ministry Of Citizen Protection, in Athens, September 19, 2018. / Συνάντηση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, με Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου, 2018.

Για την επόμενη ημέρα και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πρώην υπουργός και στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Βίτσας στον ΣΚΑΪ.

Στην ερώτηση για το ποιος μπορεί να «κρατήσει» το κόμμα μεταξύ Τσακαλώτου και Αχτσιόγλου ο κ. Βίτσας απάντησε πως «όλα τα λουλούδια πρέπει να ανθίζουν», προσθέτοντας πως έχει βαρύνουσα σημασία και η γνώμη του Αλέξη Τσίπρα αφού δηλωθούν οι υποψήφιοι.

Για την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από τη θέση της εκπροσώπου τύπου του κόμματος, ο κ. Βίτσας ανέφερε ότι ήταν «λογικό» σημειώνοντας πως «δεν είναι δίκαιο να φορτώνουμε στην Τσαπανίδου και το παραμικρό γραμμάριο της ήττας».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας, ο Δημήτρης Βίτσας υπογράμμισε πως ο ίδιος θα ήθελε να είναι ένα κόμμα «αντικειμενικά πολυτασσικό», συμπληρώνοντας ότι υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ αρκεί όπως είπε «να το θέλει και το ίδιο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα