Βίντεο – ντοκουμέντο από κορωνοπάρτι σε μυστική τοποθεσία στην Θεσσαλονίκη

26.07.2021 / 20:00
ka 14

Ο αριθμός των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη δείχνει μέρα με τη μέρα να ανεβαίνει συνεχώς, ενώ είναι μεγάλος και ο αριθμός των ανθρώπων νεαρής ηλικίας που είναι θετικοί στον κορονοιό. Παρόλα αυτά τα πάρτι με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων χωρίς να υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας στο χώρο συνεχίζονται κανονικά.

Γνωστή ομάδα διοργάνωσης κορονοπάρτι μέσω των social media, χτύπησε ξανά με ένα ακόμα μεγάλο event κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.  Στο video που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνεται ξεκάθαρα η εικόνα ενός πάρτι μιας άλλης εποχής προ κορονοιού.

Στο πάρτι, που έγινε σε μυστική τοποθεσία που ήξεραν μόνο οι συμμετέχοντες, πολλοί νέοι χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο, διασκεδάζουν και τραγουδούν αγκαλιασμένοι. Trappers και dj’s δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο τραγούδι και στη μουσική, ενώ καπνογόνα και φωτορυθμικά έδιναν ακόμα περισσότερο την εικόνα ενός μεγάλου πάρτι.

Το ποτό κυλούσε άφθονο και η διασκέδαση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Αλλά για μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού, ούτε λόγος… Και όπως και τις προηγούμενες φορές, η συνεννόηση για τα εισιτήρια εισόδου, την τιμή τους και την τοποθεσία διεξαγωγής του πάρτι έγινε μέσω μηνυμάτων στα social media, καθώς κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί αντίστοιχα κορονοπάρτι όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στη Χαλκιδική και στη Σκιάθο.

Δείτε αναλυτικά στο video του newsit.gr:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα