Βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά τους πυροβολισμούς στη Βούλα

22.01.2022 / 20:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
voula_ours_shoot_2201_1-2048x1336 (1)

Είναι οι δραματικές στιγμές αμέσως μετά τους πυροβολισμούς στην Βούλα, το απόγευμα του Σαββάτου, 22.01.2022, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να έχουν τραυματιστεί.

Όλα έγιναν μέσα σε ένα φούρνο στη Βούλα, ο οποίος ήταν γεμάτος με κόσμο, ακόμα και μικρά παιδιά. Οι δράστες -τρεις τον αριθμό- έφτασαν στο σημείο με ένα παλιό ταξί. Οι δύο κατέβηκαν και μπήκαν στο φούρνο, ανοίγοντας πυρ εναντίον των τριών ανθρώπων που όπως προαναφέραμε τραυματίστηκαν.

Εκείνη την ώρα επικράτησε ο απόλυτος πανικός. Οι εργαζόμενοι του φούρνου έτρεξαν στο υπόγειο για να κρυφτούν, ενώ τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12, 13 και 14 ετών όπως μετέδωσε ο Alpha, είδαν τις τρομακτικές σκηνές να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους, με τον έναν μάλιστα εκ των δραστών να τους λέει: «Εσάς δεν θα σας πειράξουμε».

Το newsit.gr παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο από όσα συνέβησαν αμέσως μετά. Στις εικόνες φαίνονται άνθρωποι να απομακρύνονται τρέχοντας από τον φούρνο και δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να είναι και εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Δείτε καρέ – καρέ τις εικόνες

Υπενθυμίζεται πως οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Ο ένας είναι τραυματισμένος στο στήθος και ο δεύτερος στην κοιλιά. Ο τρίτος τραυματίστηκε πιο ελαφρά και όχι από τις σφαίρες, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο που «έπεσαν» οι πυροβολισμοί στη Βούλα

Πυροβολισμοί στη Βούλα
Πυροβολισμοί στη Βούλα

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα