Βίντεο με αφήγηση του παραμυθιού «Μια ιστορία για ένα κομφετί και μια σερμπαντίνα» στο carnivalpatras.gr

05.03.2021 / 14:53
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ (1)

Βίντεο με αφήγηση του παραμυθιού «Μια ιστορία για ένα κομφετί και μια σερμπαντίνα» του Παύλου Σκούρα σε μουσική σύνθεση της Αμαλίας Αντωνοπούλου με τίτλο «Ελπίδα» θα αναρτηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου και ώρα 18.00 στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr
Πρόκειται για μια καρναβαλική απόλυτα παραμυθένια ιστορία στην οποία πρωταγωνιστούν ένα κομφετί και μια σερμπαντίνα στους δρόμους της καρναβαλικής Πάτρας.
Το παραμύθι, που εικονογράφησε η Έφη Σωτηροπούλου, γράφτηκε το 1996 στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των Μικρών, αφήνει στον αναγνώστη πολλά όμορφα μηνύματα για τη ζωή.
Η αφήγηση της ιστορίας γίνεται από μικρούς μαθητές-πιανίστες της καθηγήτριας πιάνου Αμαλίας Αντωνοπούλου: Καλιόππη Ζαφειροπούλου, Θεοδώρα Καρπέτα, Αιμιλία-Μαρία Τσούλου, Χριστίνα Κουντούρη, Παύλος Κουντούρης, Μαρκέλλα Μπαρούση, Μάριο Παναγόπουλο, Άσπα Σχινά, Δημήτρη Ρούπα και Μιρέλλα Κλαμπάνη.
Η μουσική σύνθεση είναι της Μαρίας Αντωνοπούλου με τίτλο «Ελπίδα». Ένα μουσικό κομμάτι αφιερωμένο στα παιδιά, που είναι το μέλλον και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα