Βίλια : Θρίλερ με το πτώμα που βρέθηκε σε βαλίτσα – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

31.12.2020 / 14:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Ðåñéðïëéêü ôçò ÅëëçíéêÞò Áóôõíïìßáò óôçí ëåùöüñï Âáóéëßóóçò Óïößáò, ìåôÜ ôï ôçëåöþíçìá áãíþóôïõ óå éóôïóåëßäá ï ïðïßïò ðñïåéäïðïßçóå ãéá ýðáñîç åêñçêôéêïý ìç÷áíéóìïý óôçí éôáëéêÞ ðñåóâåßá. Óôï êôÞñéï ôçò ðñåóâåßáò Ýóðåõóáí ï áñìüäéåò áñ÷Ýò êáé Üíäñåò ôïõ ÔìÞìáôïò ÅîïõäåôÝñùóçò Åêñçêôéêþí Ìç÷áíéóìþí ðñïêåéìÝíïõ íá åñåõíÞóïõí êáé íá åíôïðßóïõí åíäå÷üìåíï ýðïðôï äÝìá.
(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Φως στην άκρη του τούνελ ψάχνει να βρει η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της γυναίκας που εντοπίστηκε την Τρίτη, διπλωμένη μέσα σε βαλίτσα σε ερημική περιοχή ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τα Βίλια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη με αποτέλεσμα η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα ήταν μια γυναίκα με καστανά μαλλιά κάτω από 40 ετών με ύψος περίπου στο 1.60, ενώ τελικά ο χρόνος του θανάτου οφείλεται τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ανασύρει τους φακέλους των εξαφανισμένων γυναικών του τελευταίου τριμήνου προκειμένου να οδηγηθεί στην ταυτότητα του θύματος.

Αυτό που ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί είναι η ακριβής αιτία του θανάτου της.

Υπενθυμίζεται πως το θύμα που βρέθηκε τυχαία σε δασώδη περιοχή στα Βίλια φορούσε μόνο το εσώρουχο του, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά για την ψυχοσύνθεση του δράστη.

Πάντως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, από παθολογικά αίτια ή από χρήση ναρκωτικών και ενδεχομένως να μην μπορεί να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εξαιτίας της προχωρημένης σήψης.

Θα ακολουθήσει τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχαν χορηγηθεί βίαια ενώ οι Αρχές είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά στην επίσημη ταυτοποίησή της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα