Βίκυ Καγιά για τον σύζυγό της: «Δεν είμαι η γυναίκα που θα ψάχνει συνέχεια να δει πού είναι ο άντρας της»

30.11.2023 / 9:03
download

Η Βίκυ Καγιά έκανε μια σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!».

Για το αν ήταν η γυναίκα που από πάντα ήθελε να κάνει οικογένεια, η παρουσιάστρια είπε: «Ναι, αλλά όχι οπότε το ήθελαν οι άλλοι. Στα 30 και κάτι με είχαν πείσει ότι όλοι ότι πρέπει να κάνω παιδιά, γιατί περνάει ο καιρός, γιατί το βιολογικό ρολόι χτυπάει και όλα αυτά. Είχα αγχωθεί γιατί ενώ δεν το ήθελα από τότε προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι έπρεπε να γίνει».

Σχετικά με το αν θα άλλαζε κάτι από την τελευταία πενταετία, απάντησε: «Δεν θα έκανα ποτέ ξανά δυο εκπομπές μαζί. Κοιμόμουν τρεις ώρες κάθε βράδυ, ήταν σκληρό. Αφού τώρα στα Mad Walk που στεκόμουν όρθια με τις γόβες τέσσερις ώρες, κουράστηκα τόσο πολύ που πήγα μετά για Pilates και πονούσα παντού. Και αναρωτιόμουν πώς το έκανα αυτό κάθε μέρα για χρόνια. Δεν σεβόμουν το σώμα μου. Το έκανα με αγάπη όμως».

Ενώ, αποκάλυψε ότι η σχέση της με τον σύζυγό της έχει αλλάξει πια, λέγοντας: «Αναγκαστικά. Είναι πολλά τα παιδιά στο σπίτι!».

Επίσης, η Βίκυ Καγιά ανέφερε για τον σύζυγό της: «Είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος, πολύ περήφανος και θέλει λίγο το χρόνο του να κάνει τα δικά του πράγματα. Αν είσαι ζηλιάρα και κτητική, δε γίνεται να είσαι με τον Ηλία. Δεν είμαι η γυναίκα που θα ψάχνει συνέχεια να δει πού είναι ο άντρας της. Οπότε σε αυτό το κομμάτι ταιριάξαμε ιδανικά. Αν ήθελα τον έλεγχο και να μου δίνει αναφορά, δεν θα ήμασταν μαζί».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι είναι ρομαντικός: «Είναι ο άτιμος, μην κοιτάς τι λέει. Είναι ο πιο συναισθηματικά γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει» και συμπλήρωσε: «Το πιο δύσκολο κουτί του [που άνοιξα], την εμπιστοσύνη. Χρειάστηκε μεγάλη υπομονή».

Τέλος, για το ποιο ήταν το δικό της αντίστοιχο «δύσκολο κουτί» είπε: «Να αφήσω κάποιον να με φροντίσει. Δεν άφησα να με φροντίσουν, γιατί στο τέλος μετάνιωνα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα