Παρασκευή, 15.10.2021, 11:59 μμ

Βικτόρια Χίσλοπ: Προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο του «Νησιού»

31.12.2020 / 12:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Viktoria_Hislop

Ευχαριστήρια επιστολή, στην Βραβευμένη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ, που τους τελευταίους μήνες, έλαβε τιμητικά την ελληνική υπηκοότητα για την παγκόσμια προβολή του μνημείου της Σπιναλόγκας και την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού, απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Θωμάς Χαριτάκης, με αφορμή την δωρεά της στην δομή του “Κοινωνικού Παντοπωλείου” κατά την εορταστική περίοδο.

Η Χίσλοπ είναι από το 2014 επίτιμη δημότισσα του Αγίου Νικολάου. Ο Δήμος αναγνώρισε με αυτόν τον τρόπο την προσφορά της στην ανάδειξη της Σπιναλόγκας, του μικρού νησιού όπου διέμεναν οι λεπροί – και το οποίο είναι το «σκηνικό» στο πασίγνωστο βιβλίο της «Το Νησί».

Ακολουθεί η επιστολή :

Κυρία Χίσλοπ, Αγαπητή συνδημότισσα Βικτόρια.

Με την παρούσα επιστολή, θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά σας στο “Κοινωνικό Παντοπωλείο” του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, Με την δωρεά σας, βοηθάτε έμπρακτα και προσφέρεται χαρά, σε πολλές οικογένειες του δήμου μας. Αποδεικνύετε, για μια ακόμα φορά, πως αισθάνεστε και είστε Αγιονικολιώτισσα, καθώς και το μέγιστο βαθμό της κοινωνικής σας ευαισθησίας. Σας εύχομαι ολόψυχα, Χρόνια Πολλά με υγεία και ευημερία, ώστε να συνεχίσετε το συγγραφικό σας έργο, που τόσο ανέδειξε τον τόπο μας, αλλά και την Ελλάδα μας γενικότερα.

Με εκτίμηση

Θωμάς Χαριτάκης

Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

Δήμου Αγίου Νικολάου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα