Βικτόρια Χίσλοπ: Όταν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ θα έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία – ΒΙΝΤΕΟ

21.12.2020 / 18:14
RFDY1yvL2K4sd

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος επισκέφθηκε τη Βικτόρια Χίσλοπ στην Κρήτη και συνομίλησε μαζί της για την επαγγελματική της πορεία, την οικογένειά της, την Ελλάδα, τις ηρωίδες των βιβλίων της, αλλά και για όσα σημαίνει για εκείνη η απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.

Η Βικτόρια Χίσλοπ σχολίασε τη δραματική σειρά του Netflix «The Crown» και άφησε διάφορες αιχμές για τη βασιλική οικογένεια.

«Γενικά δεν αγαπάω καθόλου τις σειρές των πλούσιων στην Αγγλία, όπως το “Downton Abbey”, δεν μου άρεσε καθόλου. Το “Crown” είναι μοναδικό. Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι μία μοναδική γυναίκα και όλοι τη θαυμάζουν. Ακούει, αλλά δεν μιλάει. Δεν έχει κάνει λάθη γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς τι πιστεύει. Είναι οι υπόλοιποι από τη βασιλική οικογένεια, που έχουν αλλάξει τα πάντα. Βγαίνουν στην τηλεόραση, έχουν γνώμη, κάνουν αστεία πράγματα και ίσως είναι πιο κανονικοί άνθρωποι. Αγαπάω τη βασίλισσα, αλλά δεν αγαπάω τους άλλους. Δεν έχω ανάγκη την οικογένεια εκτός από τη βασίλισσα και όλοι περιμένουμε τι θα γίνει όταν πεθάνει. Σιγά σιγά νομίζω ότι θα γίνει λιγότερο σημαντική η οικογένεια και ίσως να έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία, όπως στην Ελλάδα» τόνισε η ίδια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα