Παρασκευή, 23.04.2021, 6:10 μμ

Βικτόρια Χίσλοπ ενώνει τις δυνάμεις της, με τον Αιγιώτη Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον νέο σήριαλ

24.02.2021 / 14:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
rysvcouqmf60362db1739ee

Ανακοινώθηκαν οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές για την σειρά της Βικτόριας Χίσλοπ. Στη σειρά θα δούμε τον Αιγιώτη ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Το «Καρτ ποστάλ» της Βικτόριας Χίσλοπ, η νέα σειρά, δηλαδή, που ετοιμάζει η βραβευμένη βρετανίδα συγγραφέας, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της, για την κρατική τηλεόραση – έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία για να φτάσει στις οθόνες μας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς εδώ και λίγο καιρό έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τα γυρίσματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη.

Για τη σειρά έχουν επιλεγεί 12 ηθοποιοί, όσα και τα επεισόδια της σειράς τα οποία θα είναι αυτοτελή και σε κάθε ένα από αυτά θα λαμβάνει μέρος ένας από τους 12 πρωταγωνιστές, για να βοηθήσει – μέσα από το ρόλο του -τον κεντρικό ήρωα, να βρει τις απαντήσεις που αναζητά σχετικά με τα καρτ ποσταλ που κρατά στα χέρια του.

Να σημειώσουμε ότι το βιβλίο έχει αναφορές στην Πάτρα και τα Καλαβρυτα.

Τρεις από αυτούς τους ηθοποιούς στη σειρά λοιπόν είναι η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Ορφέας Αυγουστίδης – ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει και στο “Νησί το 2010 – και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Στη σειρά θα δούμε και τον ηθοποιό Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Στο νησί εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται η ίδια η συγγραφέας, Βικτόρια Χίσλοπ, άνθρωποι της παραγωγής αλλά και κάποιοι τεχνικοί για να κάνουν το ρεπεράζ, την έρευνα δηλαδή για να βρεθούν οι χώροι που θα χρησιμοποιηθούν στα γυρίσματα. Οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν όλη αυτή τη διαδικασία με μεγάλη χαρά αφού χαίρονται για την προβολή του τόπου τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα