Βig Brother: Συγκλόνισε η Άννα – Μαρία Ψυχαράκη – Οι μάχες για να κρατηθεί στη ζωή και το δράμα του αδερφού της

13.11.2020 / 23:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gko 40

Tη γραμμή ζωής της Άννας Μαρίας παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Η παίκτρια βρέθηκε μέσα στο μπλε δωμάτιο και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει βιώσει αλλά και σε πολλά ευχάριστα γεγονότα.

¨”Γεννήθηκα σε μια πολύ όμορφη αγροτική οικογένεια με δυο ακόμα αγόρια. Το σπίτι μας ήταν μικρό. Δεν είχαμε λεφτά. Είχαμε πολλά οικονομικά προβλήματα. Όταν ήμουν 2.5 ετών ήπια χλωρίνη. Με πήγαν στο γιατρό είχα πάθει ειλεό και ο γιατρός τους είπε ότι πεθαίνω και έπρεπε να με βαφτίσουν.

Μια όμορφη γυναίκα εμφανίστηκε στον πατέρα μου στο νοσοκομείο την ώρα που εκείνος έκλαιγε και τον ρώτησε τι έχει. Του είπε ότι πεθαίνει το κοριτσάκι του και εκείνη του είπε να με τάξουν στον Άγιο Νικήτα. Τελικά τα κατάφερα και επέζησα”.

Λίγα χρόνια μετά ήρθε στη ζωή ένας ακόμη αδερφός ο οποίος είχε κάποιο πρόβλημα στα μάτια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί όπως λέει δε τον πρόσεξαν με αποτέλεσμα να κολλήσει μηνιγγίτιδα και παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Σήμερα ο αδερφός της δεν βλέπει, δε μιλάει, δεν περπατάει παρά μόνο χαμογελάει και για όλη της την οικογένεια είναι ο φύλακας άγγελός τους.

Στη συνέχεια μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο σχολείο, “είχα απομονωθεί, πήγαινα στο σχολείο και δε μου μίλαγε κανένας. Με κοροϊδευαν γιατί δεν είχα λεφτά” ανέφερε.

Στα 15της ήρθα ξανά αντιμέτωπη με τον ειλεό και για ένα μήνα ήταν στο νοσοκομείο, “πέθαινα, μου είχαν βάλει παντού σωληνάκια με τρύπαγαν παντού. Κατάφερα όμως να ζήσω” είπε η Άννα Μαρία.

Το 2000 βρέθηκε για σπουδές στην Ιταλία.

“Έκανα αίτηση για υποτροφία και κάθε χρόνο έπρεπε να παίρνω όλα τα μαθήματα αν δεν τα κατάφερνα θα έπρεπε οι γονείς μου να πληρώσουν όλα τα λεφτά μαζί. Καταλαβαίνετε τι άγχος είχα. Όταν τα κατάφερα πήρα τηλέφωνο το μπαμπά μου. Το διάστημα 2002 με 2006 ήταν γεμάτο με πολλές δυσκολίες. Αναγκάστηκα να δουλέψω κρυφά από τους γονείς μου. Ήταν δύσκολα αλλά ωραία χρόνια. Δούλευα σε ένα καφέ, εκεί πήγαινα πάντα και έπινα καφέ μόνη μου όπως πάντα.

Ήταν ένας μήνας πολύ δύσκολος ήταν λίγο πριν δώσω τα τελευταία μου μαθήματα για το πτυχίο μου, πέρασα τα μαθήματα όλα, είχα φτιάξει την πτυχιακή μου, η δύναμή μου εκτινάχθηκε. Πήρα τον μπαμπά μου και του το ανακοίνωσα. Από τη χαρά του τράκαρε. Το 2006 μέχρι το 2008 ήμουν στη Ρώμη όπου πήγα για το μεταπτυχιακό μου. Εκεί μου δόθηκε και πάλι υποτροφία”.

“Το 2009 γύρισα στην Ελλάδα. Τα προβλήματα υγείας αυτή τη φορά χτύπησαν τον πατέρα μου. Παραλίγο να πεθάνει από καρδιά. Τα κατάφερε. Ο αδερφός μου είχε και πάλι προβλήματα υγείας, με κοίταξε μια μέρα σαν να με αποχαιρετά, έπαθε ανακοπή αλλά τα κατάφερε και επανήλθε” τόνισε η Άννα Μαρία ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα