Βιασμός ανήλικων αθλητριών – Προκλητικός ο 74χρονος: “Είχαν απορίες” λέει

17.03.2021 / 20:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 8

Προκλητικός και αμετανόητος ο 74χρονος που κατηγορείται για βιασμό δυο αθλητριών πριν 8 χρόνια και όταν βρίσκονταν στην ηλικία των 10 ετών.

Ο εφιάλτης για τα κορίτσια κράτησε περίπου δυο χρόνια ενώ ο ηλικιωμένος ισχυρίζεται πως οι ανήλικες είχαν απορίες σεξουαλικής φύσεως και τον εμπιστεύτηκαν λόγω της άνεσης που ένιωθαν απέναντι του.

 «Μια άλλη φορά με ρώτησαν για κάποιες σεξουαλικές πράξεις. Είχαν απορίες. Εγώ εκείνη την στιγμή τους είπα “μακάρι να μπορούσα να σας τα δείξω εγώ”. Όλα όσα έλεγα στα δυο αυτά κορίτσια τα έλεγα και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Πάντα τα προέτρεπα να μην βιάζονται. Τα παρότρυνα να είναι προσεκτικά.»

Μάλιστα περιέγραψε ένα περιστατικό με προφυλακτικά, λέγοντας πως η πρόθεσή του ήταν τις διαπαιδαγωγήσει σεξουαλικά.  «Με τα κορίτσια είχαμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης. Είχαν το θάρρος να συζητήσουν μαζί μου για θέματα σεξουαλικού περιεχομένου. Ήταν τόσο άνετες μαζί μου που αυτά τα λέγαμε και γελάγαμε. Μια φορά μέσα σε ένα τσαντάκι μου είχα προφυλακτικά. Με ρωτούσαν τι είναι και πώς χρησιμοποιούνται. Προσπαθούσα να τους μάθω πράγματα για τη ζωή τους.»

Ο 74χρόνος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως παράγοντα της κολύμβησης. Πάντα πρόθυμος να πηγαίνει τις ανήλικες στο κολυμβητήριο, ενώ παρακολουθούσε καθημερινά και τις προπονήσεις τους. Μέσα στο αυτοκίνητό του, όπως καταγγέλθηκε τις κακοποιούσε κατ’ επανάληψη, ενώ καλούσε τη μία αθλήτρια και στο σπίτι του με το πρόσχημα ότι την βοηθά στα μαθήματα. Για χρόνια, κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Οι αρχές ερευνούν αν ο 74χρονος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλα ανήλικα παιδιά, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες είχε μεταφέρει και άλλα παιδιά με το αυτοκίνητό του, ενώ ανέφερε ότι όσα έλεγε στα δυο ανήλικα κορίτσια τα είχε συζητήσει και με άλλα παιδιά. Οι αξιωματικοί του τμήματος ανηλίκων που χειρίστηκαν την συγκεκριμένη υπόθεση ζήτησαν να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του και τα στοιχεία ταυτότητας του 74χρονου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα