Βιασμός ανήλικης – Όλη η γειτονιά γνώριζε για τον 37χρονο ιερέα

22.01.2022 / 8:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ba 6

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσαν οι καταγγελίες για τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης. Με το που έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής του άρχισαν να ανοίγουν στόματα στην περιοχή, ενώ οι συγγενείς του κοριτσιού αναφέρουν ότι την απειλούσε με ροζ βίντεο…

Ο 37χρονος μπορεί να έδειχνε την εικόνα ενός ταπεινού ιερέα, προσηλωμένου στην πίστη και στο ποίμνιό του, ωστόσο, τουλάχιστον μια ανήλικη, σύμφωνα την καταγγελία, έζησε στιγμές φρίκης μαζί του.

Οι συγγενείς της κοπέλας καταγγέλλουν ότι ο ιερέας εκβίαζε το κορίτσι μετά τον πρώτο βιασμό ότι θα δείξει βίντεο στους δικούς της ανθρώπους και όλα αυτά προκειμένου να την ξανασυναντήσει. Το ανήλικο κορίτσι ζούσε μια κόλαση τα τελευταία τρία χρόνια και καταλυτικός ήταν ο ρόλος ενός καθηγητή της που την προέτρεψε να μιλήσει.

Στην γειτονιά, πάντως, για ελάχιστους ήταν έκπληξη τα όσα αποκαλύφθηκαν και μετά την καταγγελία άρχισαν ανοίγουν στόματα. Κάποιοι έλεγαν ότι από το κτίριο που έκανε το κατηχητικό έβγαινε αργά το βράδυ με ανήλικα.

Απο πλευρά του ο ιερέας και τα ρίχνει όλα στο κοριτσάκι λέγοντας ότι αυτό του έστελνε μηνύματα. Εχει κληθεί, πάντως, αύριο για κατάθεση μια νεαρή κοπέλα για όσα προσπάθησε να κάνει ο ιερέας εις βάρος της.

Ο 37χρονος ιερέας είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, με καταγωγή από την Άρτα όπου και υπηρέτησε αρχικά για επτά χρόνια μετά την αποφοίτησή του από εκκλησιαστικό ΙΕΚ.

Ακολούθως μετέβη στην Αθήνα, χειροθετήθηκε πρωτοπρεσβύτερος στον Άγιο Δημήτριο Όπλων το 2019 και ανέλαβε ένα νευραλγικό πόστο στη συγκεκριμένη εκκλησία: ήταν Υπεύθυνος Νεότητος.

Μάλιστα, προέρχεται από οικογένεια κληρικών καθώς ο πατέρας και ο αδελφός του είναι ιερείς. Με απόφαση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ο κληρικός τέθηκε σε αργία μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη ενώ από την πλευρά της Εκκλησίας θα ξεκινήσουν ανακρίσεις για την παραπομπή του ιερέα σε εκκλησιαστικό δικαστήριο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα