Βιασμός 11χρονης: «Είχαν δεσμό – Εγώ και η μητέρα του διαφωνούσαμε» υποστηρίζει ο πατέρας του προπονητή

26.01.2021 / 15:49
proponitis_-_viasmos

Τον ισχυρισμό του προπονητή ιστιοπλοΐας επανέλαβε ο πατέρας του – ότι δηλαδή είχε σχέση με την τότε 11χρονη αθλήτρια – μιλώντας στο Star. «Είχαν δεσμό, η μάνα του κι εγώ διαφωνούσαμε», επεσήμανε. «Έδειχνε τέτοια αγάπη στον πατέρα της κοπέλας και τέτοια αγάπη στη μάνα της κοπέλας, που εμείς ζηλεύαμε… Το ένα παιδί μας το πήρε ο Θεός και ο άλλος… γιατί το κάνει αυτό;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάποια πράγματα εμένα δεν μου άρεσαν, κάτι έβλεπα εγώ και κάποια λόγια της μάνας σε εμάς… Άρχιζε η μαμά της μικρής, ταιριαστό ζευγάρι, έναν τέτοιο θέλω για την κόρη μου, να τα παντρέψουμε.. Και έλεγε, ρε συ… τι είναι αυτά, η διαφορά ηλικίας. Μα η διαφορά ηλικίας κάνει τα ευτυχισμένα ζευγάρια…”», ισχυρίστηκε ακόμη ο πατέρας του 38χρονου».

«Ήταν σαν ερωτευμένα παιδιά .. 16 με 17 χρόνια διαφοράς… Τι μου λένε δεν ξέρουν και τι έκαναν… Είναι δυνατόν να πιστέψω ότι ένα κοριτσάκι βιάστηκε 11 χρονών και έπειτα από τρία χρόνια το ανακάλυψε η μαμά; Είναι δυνατόν;”», συνέχισε.

Παράλληλα μίλησε και για τα όσα κατέθεσε η 20χρονη σήμερα αθλήτρια σχετικά με τις απειλές που δεχόταν από τον προπονητή. «Όχι δεν ισχύει αυτό. Αλλά στέκει αυτό, δηλαδή το παιδί ήταν τόσο πολύ συνειδητοποιημένο που δεν μιλάει στη μαμά του, αλλά η μαμά δεν το έβλεπε, ότι είναι 11 χρονών ότι πονάει η κοιλιά του…», υποστήριξε.

«Εμείς δεχτήκαμε να το πάρουμε το κοριτσάκι, να μπει στο σπίτι μας και να το σπουδάσουμε. Λεφτά δεν έχουμε να πετάμε, αλλά για να ζήσει αξιοπρεπώς μία οικογένεια, τα καταφέρνουμε. Δεν είπα ποτέ ότι ρίξανε το παιδί τους οι άνθρωποι στα λεφτά, δεν είπα ότι πούλησαν το παιδί τους για λεφτά . Όμως εγώ θα σκεφτόμουν μία πλούσια νύφη για να περάσει καλά ο γιος μου, γιατί να μην σκεφτούν το ίδιο… Θα περίμενε να την παντρευτεί όταν το επιτρέπει ο νόμος, όταν θα θέλουν κι αυτοί οι άνθρωποι… Θεωρώ δικό μου λάθος που δεν δώσαμε έναν λόγο», συμπλήρωσε.

«το κορίτσι το έβλεπα σαν παιδί μου, δεν ήξερα για σεξουαλικές σχέσεις..», επεσήμανε ακόμη και κατέληξε λέγοντας πως «όταν δυο παιδιά είναι ερωτευμένα, δεν νομίζω πως χρειάζεται ληξιαρχική πράξη γεννήσεως για να προχωρήσουν… Εγώ βέβαια δεν ήξερα τίποτα…».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα