Βγήκε προσωρινός ανάδοχος για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Αιγίου

21.03.2023 / 21:46
fa 22

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης των δομών του δήμου μας, ένα ακόμα έργο παίρνει το δρόμο της υλοποίησή του!

 Αφότου ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες το μεσημέρι της 20ης Μαρτίου εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας το Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο: «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ΑΠΕ στο Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Δ.Κ. Αιγίου ΥΠΟΕΡΓΟ 1 της πράξης Ενεργειακή Αναβάθμιση του ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δ.Κ. Αιγίου».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» κ΄.Παναγιώτη Ανδριόπουλο: το έργο αφορά στην υλοποίηση παρεμβάσεων βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο και τις εγκαταστάσεις του δημοτικού κολυμβητηρίου Αιγίου.

Οι παρεμβάσεις, μεταξύ άλλων, αφορούν στην αντικατάσταση των υφιστάμενων λεβήτων και καυστήρων με νέους λέβητες συμπύκνωσης, χαμηλών θερμοκρασιών, στην αντικατάσταση των εναλλακτών θερμότητας, των αντλιών κυκλοφορίας του νερού πισίνας και αντλιών θέρμανσης, στην αναβάθμιση του υδραυλικού δικτύου θέρμανσης, την εγκατάσταση συστήματος φωτοβολταϊκών και συστημάτων αυτοματισμού αλλά και επιπλέον παρεμβάσεις στοχεύουν στην βελτίωση της προσβασιμότητας ΑΜΕΑ.

«Η συνεχής βελτίωση των αθλητικών υποδομών του δήμου μας είναι ανάμεσα στους πρωταρχικούς μας στόχους» καταλήγει ο κ΄.Ανδριόπουλος. Σημειώνεται ότι η εταιρία που μειοδότησε (με 15,25%) μεταξύ των τριών που είχαν καταθέσει προσφορές είναι η ΑΝΤΑΙΟΣ Α.Ε. που αναδείχθηκε προσωρινός μειοδότης.

Ακολουθεί η κατάθεση των σχετικών δικαιολογητικών προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό η διαδικασία και να προχωρήσει η υπογραφή του έργου μεταξύ του αναδόχου και του δημάρχου Αιγιαλείας προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αναβάθμισης του δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα