«Βγαίνω ή μένω;» Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά το 2020

01.01.2021 / 1:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
finos-film-papagiannopoulos-koudouna

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτησε το 2020 η «Φίνος Φιλμ».

Ανήρτησε ένα βίντεο ανασκόπησης του 2020 στα social media, το οποίο εστιάζει στην πανδημία του κορωνοϊού με αποσπάσματα και ατάκες από πολύ γνωστές και αγαπημένες ταινίες της.

Η ανασκόπηση περιλαμβάνει τον κάθε μήνα ξεχωριστά ανάλογα με τα γεγονότα που συνέβαιναν εκείνη την περίοδο.

Για τον Φεβρουάριο, με τίτλο «Το πρώτο φτέρνισμα», δείχνει γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς να φτερνίζονται. Για τον Μάρτιο, όταν τέθηκε σε ισχύ το lockdown, η Ζωή Λάσκαρη ακούγεται να λέει πως «απαγορεύεται η κυκλοφορία».

Τον Ιούνιο, που χαλάρωσαν τα περιοριστικά μέτρα αρκετά, με τίτλο «Μύρισε καλοκαίρι» δείχνει σκηνές από ταινίες που γυρίστηκαν σε ελληνικά νησιά.

Στη συνέχεια, ακολουθεί ο Σεπτέμβριος, όταν άρχισαν να αυξάνονται και πάλι τα κρούσματα κορωνοϊού, και ο Οκτώβριος δείχνει τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο να αναρωτιέται εάν μπορεί να βγει ή πρέπει να μείνει κλεισμένος όταν χτυπά η κουδούνα.

Ο Κώστας Βουτσάς ακούγεται να λέει πως «η συγκέντρωση άνω των 5 θεωρείται παράνομος» για τον μήνα Νοέμβριο, όπου τέθηκε σε ισχύ το δεύτερο lockdown. Η χρονιά κλείνει με τον Δεκέμβριο και τίτλο «Ρεβεγιόν καπούτ», και πάλι με ατάκες γνωστών ηθοποιών.

Η «Φίνος Φιλμ» γράφει στη λεζάντα του βίντεο: «Καλή Χρονιά φίλοι και φίλες!! Μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, μέσα από τον φακό της Φίνος Φιλμ».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα