Βέρτης: Τι αποκάλυψε για την απόφασή του να τραγουδήσει 4 μέρες μετά τη τραγωδία των Τεμπών

06.03.2023 / 19:00
6a56c3a1960049cf8c94a7dc465bc1e3

Με φόντο την τραγωδία των Τεμπών, πολλοί είναι οι τραγουδιστές που επέλεξαν να απέχουν αυτές τις ημέρες από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Ωστόσο, μεταξύ αυτών που αποφάσισαν προχθές να τραγουδήσουν στο νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζονται ήταν και ο Νίκος Βέρτης.

Απευθυνόμενος στους θαμώνες, ο γνωστός καλλιτέχνης είπε από την πίστα που βρισκόταν ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε από όλο το προσωπικό της επιχείρησης καθώς και ότι τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε για “καλό σκοπό”.

“Ελπίζω και εύχομαι να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Απόψε, όπως καταλαβαίνετε είναι μια ιδιαίτερη βραδιά. Για όσους δε γνωρίζετε, η απόφαση πάρθηκε παρέα με όλο το προσωπικό και την επιχείρηση. Προσπαθήσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε, αφού ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, να προχωρήσει η λειτουργία του μαγαζιού, να διασκεδάσετε και να περάσετε όσο όμορφα γίνεται” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε σε αυτόν τον καλό σκοπό που θα διαβάσετε στα social media. Γενικά, δεν είναι σωστό να λες όταν κάνεις ένα καλό. Είναι λάθος. Όμως, σε αυτή την περίπτωση, έπρεπε να το πούμε γιατί διαφορετικά θα γινόταν χαμός, καταλαβαίνετε. Το πιο εύκολο πράγμα για εμάς θα ήταν να κάτσουμε σπίτι μας. Πόσω μάλλον για εμένα που ήμουν και άρρωστος αυτές τις μέρες αλλά ήταν μεγαλύτερή μου χαρά να συνεισφέρω στο ελάχιστο, αν μπορώ” πρόσθεσε

Στην επίμαχη ανάρτηση αναφέρεται ότι τα χρήματα θα δοθούν στις οικογένειες των θυμάτων και “στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια”, χωρίς να διευκρινίζεται για ποιους ακριβώς πρόκειται.

Όλη η ανάρτηση της επιχείρησης

Η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό αποφάσισαν να λειτουργήσουν τη σημερινή βραδιά παρότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην πατρίδα μας μετά το τραγικό δυστύχημα των τελευταίων ημερών.

Θεωρήσαμε ότι το πένθος μας θα το δείξουμε πιο έμπρακτα βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που ίσως αυτές τις μέρες χρειάζονται τη βοήθειά μας πέρα από το να δώσουμε αίμα.

Τα έσοδα λοιπόν της σημερινής βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων που φυσικά κανένα χρηματικό ποσό δε μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Όπως επίσης, στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια”

Νίκος Βέρτης

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα