Βελβίτσι: Γιόρτασε ο Ναός του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης παρουσία πλήθους κόσμου – ΦΩΤΟ

22.05.2022 / 9:33
filias

Μεγάλη Επιτυχία είχε και φέτος η διοργάνωση της παραδοσιακής τοπικής εκδήλωσης για τον εορτασμό του Ιερού Ναού του χωριού Βελβιτσίου Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης με προσκυνητές και επισκέπτες να κατακλύζουν το χώρο στον οποίο πραγματοποιήθηκε η γιορτή μετά τον πανηγυρικό Εσπερινό και την Αρτοκλασία.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου ακολούθησε η παραδοσιακή εκδήλωση η οποία διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια με την συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων του χωριού Βελβιτσίου. Μια γιορτή η οποία βασίζεται κυρίως στον εθελοντισμό και στις προσφορές των κατοίκων και όχι μόνο, καθώς τα εδέσματα της εκδήλωσης είναι προσφορά των κάτωθι χορηγών.

ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΑΤΕ, MEDFRIGO Γ.ΠΟΥΛΙΑΣ-Σ.ΜΠΡΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ΑΕ,ΑΧΑΙΚΟ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ, ACHAIA STIHL.ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, NICK ΕΦΗΒΙΚΑ-ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ,ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΦΟΙ ΝΙΦΟΡΑ Ο.Ε, ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΑ Α.Ε ΖΕΒΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ανδρέας Φίλιας.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Παντελεημονα με το χορευτικό του τμήμα και εκπρόσωποι Συλλόγων της γύρω περιοχής.

Το Σάββατο 21 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στη γύρω περιοχή με τη συνοδεία της Μπάντας του Δήμου Πατρέων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βελβιτσίου -Χαράδρου Κωστόπουλος Παναγιώτης ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την παρουσία και συμμετοχή τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα