Βελόπουλος : Προτιμώ να λένε ότι είμαι ψεκασμένος

10.12.2020 / 14:39
velopoulos-kyriakos-it

Χωρίς συναίσθηση κοινωνικής ευθύνης για μια ακόμη φορά, με στόχο συγκεκριμένα ακροατήρια και ψηφοφόρους, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανατροφοδοτεί ψεκασμένες θεωρίες και δίνει πολιτική κάλυψη και ιδεολογικό υπόβαθρο σε όσους είναι επιφυλακτικοί με το εμβόλιο.

Και μαζί προσφέρει επιχειρήματα για το «καφενείο» με τα οποία κάποιοι θα επιχειρήσουν να μεταβάλλουν γνώμες.

Όταν όμως, πουλούσε κηραλοιφές που δήθεν προφυλάσσουν από τον κοροναϊό, δεν είχε επιφυλάξεις. Γιατί εκεί το χρήμα ήταν πάνω από την επιστήμη.

Τώρα, που η επιστήμη και η λογική δείχνουν τον δρόμο για την σωτηρία ανθρώπινων ψυχών ο κ. Βελόπουλος, συνεχίζει την αντιεπιστημονική – αντιεμβολιαστική ρητορική και παίζει με τον φόβο των ανθρώπων.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Βελόπουλος, αδιαφορώντας ότι παίζει με τις ζωές των συμπολιτών του δήλωσε ότι είναι επιφυλακτικός με το εμβόλιο . Επανέλαβε ότι δεν θα γίνει πειραματόζωο.

Και επειδή γνώριζε πως θα υπάρξουν αντιδράσεις στις πραγματικά ψεκασμένες θεωρήσεις του, έσπευσε να δηλώσει «προτιμώ να με λένε ψεκασμένο».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις αρχαιότητες, μεταξύ άλλων: «προτιμώ να με λένε ψεκασμένο… είμαι επιφυλακτικός στο εμβόλιο… υπάρχουν ποινικές ή αστικές ευθύνες εταιριών  αν έχει παρενέργειες; το σώμα του πατέρα μου και ενός γνωστού δεν θα το κάνω πειραματόζωο».

Αλλά, τι ευθύνη θα έχει ο κ. Βελόπουλος εάν ακολουθήσει την καθοδήγησή του έστω και ένας Έλληνας και χάσει τη ζωή του; Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν δικές του νομικές ευθύνες;

Εξάλλου, ο κ. Βελόπουλος μάλλον έχει την αίσθηση του ακαταδίωκτου αφού στις θεωρίες συνομωσίας του έχει αφήσει υπονοούμενα για χρηματισμό επιστημόνων ενώ έχει εξαπολύσει χυδαίες επιθέσεις κατά του Σ. Τσιόδρα προσωπικά και άλλων επιστημόνων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα