Βασίλης Τερλέγκας: «Πέρασα πολύ δύσκολα και φοβήθηκα»

20.02.2023 / 8:02
terlegas

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για όλα όσα αντιμετώπισε και εκείνος την εποχή της καραντίνας. Αναφέρθηκε στους φίλους που έχασε από τον κορωνοϊό, ενώ αποκάλυψε πως απευθύνθηκε και σε ψυχίατρο καθώς είχε χάσει το φως του.

Περάσατε κάποιο θέμα με την υγεία σας πριν δυο χρόνια περίπου, στην εποχή της καραντίνας;

Ήταν μια δύσκολη εποχή για μένα. Φοβήθηκα αρκετά… Είχα πάρει εικοσιπέντε κιλά εκείνο το διάστημα. Ήμουν μέσα στο σπίτι συνέχεια, έτρωγα, με αποτέλεσμα να παχύνω. Βίωσα δύσκολα πολύ το θέμα του κορονοϊού. Έχασα τρεις φίλους μου από αυτήν την αρρώστια, 45, 50 και 36 χρονών, έχουμε χάσει και μουσικούς και πολύ κόσμο γενικά. Φοβήθηκα, δεν ήξερα τι συμβαίνει γύρω μου. Όταν τελείωσε η καραντίνα και βγήκα να τραγουδήσω ξανά, έπαθα κρίση μεγάλη. Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης.

Χρειαστήκατε την βοήθεια κάποιου ειδικού ψυχολόγου για να το αντιμετωπίσετε όλο αυτό;

Δεν πήγα σε ψυχολόγο. Πήγα σε νευρολόγο-ψυχίατρο για να με βοηθήσει. Όπως είπα και πιο πριν δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Ανέβηκα ξανά στην πίστα μετά την καραντίνα, με χειροκροτούσε ο κόσμος κι εγώ έχασα το φως μου. Πήγα στον ψυχίατρο και μου έδωσε θεραπεία για να μπορέσω να το ξεπεράσω. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και το αντιμετώπισα με τη σωστή αγωγή.»

Πηγή: Λοιπόν

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα