Βασίλης Παναγόπουλος για τον έναν χρόνο προεδρίας στην ΟΝΝΕΔ Αχαϊας

12.02.2021 / 21:55
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γο 19

Σε ανακοίνωσή της ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, Βασίλης Παναγόπουλος αναφέρει τα εξής:  

«Ήταν μια δύσκολη και περίεργη χρονιά για όλους μας, δεδομένων των πρωτόγνωρων καταστάσεων που όλοι βιώσαμε. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει κατά πολύ τις ζωές και τις συνήθειες μας.

Ολοκληρώνοντας τον πρώτο χρόνο της θητείας μας, μας μένει μια πικρή γεύση διότι τα πράγματα είναι διαφορετικά απ’ ότι θα περίμενε κανείς. Αν αναλογιστούμε τις επικρατούσες συνθήκες, έχουμε πραγματοποιήσει αρκετά πράγματα, σίγουρα όχι όσα θα θέλαμε. Ωστόσο, γι’ αυτό επιφυλασσόμαστε για το μέλλον.

Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχουμε πραγματοποιήσει σε αυτόν τον χρόνο που πέρασε, αλλά και για την Οργάνωση που έχουμε φτιάξει όλοι μαζί. Παλιοί φίλοι που μας ενώνουν οι εμπειρίες και το όραμα μας, πολλά καινούργια άτομα που γίναμε φίλοι και δέσαμε πολύ γρήγορα, αλλά και άτομα που ακόμα μπορεί να μην έχουμε γνωριστεί από κοντά λόγω των συνθηκών, αλλά ήταν παρόντα με μεγάλη όρεξη να βοηθήσουν.

Είμαι βέβαιος πως όλοι εμείς, μαζί με νέα άτομα που θα προστίθενται στην Οργάνωση μας, θα συνεχίσουμε το έργο μας στην κοινωνία και το μέλλον θα είναι ακόμα πιο δημιουργικό και ελπιδοφόρο.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα