Βασίλης Αϊβαλής: Να βγάλουμε επιτέλους την Πάτρα από το φαύλο κύκλο των αδιεξόδων

17.09.2023 / 15:24
ΦΩΤΟ-1-1

Στα Υψηλά Αλώνια και την οδό Γούναρη, αλλά και στην περιοχή της Κρήνης περιόδευσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής μαζί με ομάδα υποψηφίων της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι». Συζήτησε με τους πολίτες για τα προβλήματα του κέντρου της Πάτρας και των πρώην Καποδιστριακών Δήμων  αλλά και για τα προβλήματα της καθημερινότητας που είναι πολλά, μεγάλα και επί χρόνια συσσωρευμένα σε όλες τις περιοχές της πόλης.

Έλλειψη καθαριότητας, απαράδεκτη εικόνα του δημόσιου χώρου, έλλειψη βασικών υποδομών, κυκλοφοριακό χάος και εγκατάλειψη κομβικών σημείων και περιοχών εντός και εκτός του κέντρου, είναι τα προβλήματα που θέτουν  κατά προτεραιότητα οι πολίτες.

«Καλούμε τους Πατρινούς να έρθουν μαζί μας, να σχηματίσουμε ένα μεγάλο κοινωνικό ρεύμα που θα οδηγήσει στην κάλπη του Οκτώβρη με νικηφόρο αποτέλεσμα για την Πάτρα και τους ανθρώπους της» τονίζει ο κ. Αϊβαλής.

«Τους ενημερώνουμε ότι στην  “Πάτρα Σπουδαία και Πάλι”, είμαστε  άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, επαγγελματίες, επιστήμονες, άνθρωποι της δουλειάς και του καθημερινού αγώνα. Είμαστε πολίτες από κάθε γωνιά της πόλης, νέοι, δημιουργικοί, δραστήριοι, αποδεδειγμένα αποτελεσματικοί ο καθένας στον τομέα του, με όρεξη αλλά και δυνατότητα προσφοράς.

Αυτό που μας ενώνει είναι το πάθος μας για μια πόλη όμορφη, ελκυστική, λειτουργική, με δουλειά και ευκαιρίες για τους πολίτες, με ουσιαστική και όχι ευκαιριακή στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, με διάλογο και συνεργασία για την επίτευξη υψηλών στόχων. Κάθε μέρα αυτή η ομάδα διευρύνεται και δυναμώνει. Νέοι άνθρωποι, Πατρινοί με μνήμη και κρίση, συντάσσονται μαζί μας για να βγάλουμε επιτέλους την Πάτρα από το φαύλο κύκλο των αδιεξόδων».

Βασίλης Αϊβαλής: Να βγάλουμε επιτέλους την Πάτρα από το φαύλο κύκλο των αδιεξόδων 4
Βασίλης Αϊβαλής: Να βγάλουμε επιτέλους την Πάτρα από το φαύλο κύκλο των αδιεξόδων 5
Βασίλης Αϊβαλής: Να βγάλουμε επιτέλους την Πάτρα από το φαύλο κύκλο των αδιεξόδων 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα