Βασιλιάς Κάρολος: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη διάγνωση καρκίνου

21.02.2024 / 21:23
vasilias-karolos-sunak-744365o.jpg-1

Ο βασιλιάς Κάρολος απεικονίζεται να συναντά τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ, στην πρώτη δημόσια εικόνα του από την επιστροφή στα καθήκοντά του μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του καρκίνου.

Ο βασιλιάς Κάρολος έδωσε το χέρι του στον Ρίσι Σούνακ, καθώς ο Βρετανός πρωθυπουργός έφτασε για ακρόαση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ το απόγευμα της Τετάρτης.

Πρώτη εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου σε επίσημο περιβάλλον μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο
«Υπέροχο που σας βλέπω να φαίνεστε τόσο καλά», είπε ο Σούνακ στον βασιλιά.

Ο βασιλιάς Κάρολος είπε ότι τα μηνύματα και οι κάρτες που έχει λάβει «με έκαναν να δακρύσω».

Ενώ λαμβάνει θεραπεία, ο βασιλιάς έχει σταματήσει να εκτελεί δημόσιες υποχρεώσεις, αλλά συνεχίζει τα καθήκοντά του ως αρχηγός του κράτους.

Μια κάμερα κατέγραψε την άφιξη του Σούνακ στην αίθουσα ακροάσεων του παλατιού. Καθώς κάθισαν, ο βασιλιάς μίλησε για τον θαυμασμό του για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο. Η υπόλοιπη συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε ιδιωτικά, ως συνήθως.

Ο βασιλιάς έχει εμφανιστεί να πηγαίνει στην εκκλησία στο Sandringham και να οδηγείται από και προς το Clarence House στο Λονδίνο, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε σε ένα τόσο επίσημο περιβάλλον από τότε που ανακοινώθηκε η διάγνωση του καρκίνου του, πριν από δύο και πλέον εβδομάδες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα