Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί η συνάντηση με τον πρίγκιπα Harry διήρκεσε μόλις 30 λεπτά

12.02.2024 / 14:34
pa 55

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση σχετικά με τον καρκίνο του βασιλιά Κάρολου. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρίγκιπας Harry έσπευσε στο πλευρό του πατέρα του για να μάθει τις λεπτομέρειες για τη διάγνωση.

Ωστόσο, η συνάντηση πατέρα και γιου διήρκεσε μόλις 30 λεπτά, όπως έγινε γνωστό, κάτι που ήγειρε ερωτήματα. Εμπειρογνώμονας τόνισε ότι η αιτία της σύντομης διάρκειας ήταν γιατί ο βασιλιάς ήθελε να κρατήσει χαμηλά τα επίπεδα άγχους του.

Kορυφαίος βασιλικός εμπειρογνώμονας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι αποφεύχθηκε μια μεγαλύτερη συνάντηση για να μην έχει ο μονάρχης περιττό άγχος. Ο συγγραφέας και ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός Robert Jobson δήλωσε ότι αυτό που χρειαζόταν περισσότερο ο βασιλιάς ήταν λίγη ηρεμία και γαλήνη.

Είπε στη Sun: “Δεν θέλετε να ανεβαίνει η πίεσή του. Ο βασιλιάς δεν είναι πολύ καλά, όποιος κι αν είναι ο καρκίνος, υποβάλλεται σε θεραπεία.

“Το καλύτερο γι’ αυτόν είναι να είναι ήρεμος. Μετά το αρχικό φιλί και την αγκαλιά, σ’ αγαπώ μπαμπά, εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά, ποια θέματα να τεθούν; Πράγματα που θα ανεβάσουν την αρτηριακή σου πίεση“.

Ο βασιλιάς εμφανίστηκε ευδιάθετος το πρωί της Κυριακής, οπότε παρακολούθησε τη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, λίγες ώρες μετά την πρώτη δήλωση για τη σοκαριστική διάγνωση του καρκίνου του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα