Παρασκευή, 23.07.2021, 11:04 μμ

Βάσια Τριφύλλη: “Ο καρκίνος ήρθε τη στιγμή που ήθελα να κάνω παιδί”

18.03.2021 / 19:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
trifili1

Στην κάμερα της εκπομπής “Pop up” παραχώρησε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη και μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αλλά και την πρόταση που είχε να παρουσιάσει τον “Πρωινό Καφέ“, όμως αρνήθηκε.

Όσον αφορά στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο την περίοδο που ήθελε να κάνει παιδί, η Βάσια Τριφύλλη είπε: “Δεν ήξερε κανείς για τον καρκίνο. Πήγαινα στο γύρισμα – ήμουν τυχερή γιατί είχα πολύ καλούς συνεργάτες – και έλεγα στα παιδιά “αν με δείτε και λιποθυμήσω δεν θα νιώθω καλά, μην στενοχωριέστε, θα σηκωθώ και θα συνεχίσουμε. Και έτσι γινόταν. Η επιτυχία και ο καρκίνος ήρθαν μαζί στη ζωή μου. Εγώ αγνόησα τον καρκίνο και προχώρησα με επιτυχία.


Τη μεγάλη αγάπη του κόσμου την εισέπραξα, επειδή έκανα τη μεγάλη επιτυχία και αμέσως έπαθα τη μεγάλη αρρώστια. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο με τον καρκίνο ήταν όλος ο κόσμος από πάνω μου. Ο καρκίνος ήρθε όταν ήθελα να κάνω παιδί. Ήταν σαν να μου είπε: “Κάνεις όνειρα; Φάε μία τώρα και ηρέμησε”.

Ακόμα, η Βάσια Τριφύλλη αποκάλυψε ότι πριν από το “Ραντεβού στα τυφλά” είχε πρόταση να κάνει τον “Πρωινό Καφέ”, όμως την απέρριψε.

Δες το βίντεο:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα