“Βαρύ” το κλίμα στα Νοσοκομεία της Πάτρας: Λιποθυμίες ανεμβολίαστων υγειονομικών μόλις πήραν στα χέρια τους την επίδοση της αναστολής

04.09.2021 / 15:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
1bbcc2bc6aaf5be29a3d69dff44ba9ad2dcc33bb

Δύσκολα τα πράγματα στα Νοσοκομεία της Πάτρας με την επίδοση των αναστολών εργασίας στους μη εμβολιασμένους υγειονομικούς .

Από προχθές οπότε και ξεκίνησε η επίδοση των εγγράφων το κλίμα είναι βαρύ ενώ δεν έλειψαν και καταστάσεις με υπαλλήλους να λιποθυμούν μόλις έπαιρναν στα χέρια τους την αναστολή εργασίας.

Μέχρι σήμερα στο ΠΓΝΠ έχουν επιδοθεί 307 αποφάσεις, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» έχουν επιδοθεί 155 αποφάσεις. Ακόμη εκκρεμούν 17 αιτήματα αναρρωτικής άδειας σε αναμονή, 5 αιτήματα για άδεια ειδικού τύπου και άλλες 19 αιτήσεις προς εξέταση από την αρμόδια Επιτροπή.
Ωστόσο οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν και να συνεχίσουν τον αγώνα τους, προσφεύγοντας στη νομική οδό, για να δικαιωθούν.

Παράλληλα συνεχίζονται και οι κινητοποιήσεις. Την Δευτέρα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΓΝΠ προκειμένου να επανακαθορίσει τη στάση του, ενώ αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους είναι οι εργαζόμενοι στον «Άγιο Ανδρέα», οι οποίοι εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου να φανούν οι ελλείψεις και τα μεγάλα κενά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα