Βαρβάκειος: Πέντε μαχαιριές έφερε στον λαιμό της η 50χρονη – Νέα στοιχεία για την υπόθεση (φωτό)

23.05.2023 / 21:54
***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ ****
**  Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç 
ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **

Πέντε μαχαιριές στο λαιμό της έφερε η 50χρονη γυναίκα η οποία εντοπίστηκε νεκρή από δημοτικό αστυνομικό στη Βαρβάκειο αγορά το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, οι Αρχές εντόπισαν τη τσάντα της, αλλά όχι η ταυτότητά της. Παράλληλα, οι αστυνομικοί έλαβαν κατάθεση από τον δημοτικό αστυνομικό, ενώ η σήμανση ερεύνησε τον χώρο σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών του εγκλήματος. Μέχρι στιγμής, παραμένει αδιευκρίνιστο το πότε έγινε η δολοφονία.

 «Μας είπαν ότι μαχαίρωσαν μία κυρία στην καρωτίδα. Είδαμε το γραφείο κηδειών, την ασφάλεια. Δεν ακούσαμε τίποτα. Είναι λυπηρό να γίνονται τέτοια εγκλήματα μέσα στο κέντρο της Αθήνας», είπε αρχικά περίοικος στον Alpha. Και συμπλήρωσε: «Απ’ ότι μου είπαν πέρναγε με την τσάντα της από την μία είσοδο για να βγει στην άλλη. Μου είπαν ότι την καθάρισαν γιατί πήγαν να της αρπάξουν την τσάντα».

Οι αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης αναζητούν στοιχεία για το κίνητρο του εγκλήματος, που πιθανόν να τους οδηγήσει και στην ταυτότητα του δράστη.

Βαρβάκειος: Πέντε μαχαιριές έφερε στον λαιμό της η 50χρονη - Νέα στοιχεία για την υπόθεση (φωτό) 3
Βαρβάκειος: Πέντε μαχαιριές έφερε στον λαιμό της η 50χρονη - Νέα στοιχεία για την υπόθεση (φωτό) 4

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα