Παρασκευή, 17.09.2021, 2:15 μμ

Βαρουφάκης: Είμαι φανατικά υπέρ του εμβολίου αλλά με ανησυχεί η στοχοποίηση των ανεμβολίαστων

02.07.2021 / 18:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÂÏÕËÇ ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÍÏÌÏÓ×ÅÄÉÏ ÔÏÕ ÕÐÏÕÑÃÅÉÏ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ    
 
(ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI)

Φανατικά υπέρ του εμβολιασμού δηλώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης ωστόσο εκφράζει την ανησυχία του για τη στοχοποίηση των ανεμβολίαστων από την κυβέρνηση.

«Με ανησυχεί η στοχοποίηση των μη εμβολιασμένων. Εγώ είμαι φανατικά υπέρ των εμβολίων. Βλέπω μια τάση, για παράδειγμα πάρτε την φαεινή ιδέα να χωρίζονται οι χώροι στην εστίαση μεταξύ εμβολιασμένων και μη. Αυτό σύμφωνα με την κυβέρνηση δίνει κίνητρα στους μη εμβολιασμένους να εμβολιαστούν. Σύμφωνα με εμένα αυτό ισχυροποιεί την αντίσταση όσων είναι αρνητικά σκεπτόμενοι για τα εμβόλια και την εξουσία» σημείωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 μιλώντας στο RealFm.

Στρέφει περισσότερο εναντίον
«Πρέπει να πείσουμε αυτούς τους ανθρώπους να εμβολιαστούν και βλέπω μια κυβέρνηση που τους στρέφει περισσότερο εναντίον των εμβολίων» συμπλήρωσε ο κ. Βαρουφάκης.

«Ο φόβος μας στο ΜέΡΑ25 είναι ότι επαναλαμβάνεται αυτό που έγινε πέρσι το καλοκαίρι. Υπάρχει μια φυσιολογική ύφεση και λόγω καιρού και λόγω καλοκαιριού, ελπίζουμε και εμείς τον Σεπτέμβριο να μιλάμε για το τέλος της πανδημίας αλλά δεν μπορούμε ως πολιτεία να υιοθετήσουμε την πεποίθηση ότι αυτό θα γίνει και πέφτουν οι μάσκες, βγαίνουμε έξω… Ιδίως όταν έχουμε έναν σκληρό πυρήνα συμπατριωτών μας που αρνούνται τον εμβολιασμό» τόνισε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα