Βαγγέλης Γκούμας: Συγκλονίζει ο ρεπόρτερ του Star Channel – «Έδωσα τον προσωπικό μου αγώνα για το σπίτι μου»

18.07.2023 / 9:23
goumas

Μάχη με τη φωτιά έδωσαν κάτοικοι των περιοχών σε Λαγονήσι, Ανάβυσσο, Καλυβίων και Κουβαρά προκειμένου να σώσουν τα σπίτια τους τη Δευτέρα 17 Ιουλίου. Ανάμεσά τους και ο ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων του Star Channel, Βαγγέλης Γκούμας, ο οποίος ανέφερε ότι έδωσε προσωπικό αγώνα για να γλιτώσει την περιουσία του.

Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Γκούμας σημείωσε σε ζωντανή σύνδεση με τον Σπύρο Λάμπρου: «Πιστεύω ότι είναι ασφαλές το σπίτι μου. Έφυγα από το εκείνο το σημείο, αφού έδωσα τον προσωπικό μου αγώνα ως κάτοικος της περιοχής, προκειμένου να γλιτώσω το σπίτι μου και τα υπόλοιπα σπίτια.

Δυστυχώς ένα σπίτι έχει τυλιχθεί ολόκληρο στις φλόγες, δεν έχει απομείνει τίποτα στο εσωτερικό. Αυτό το σπίτι μάλιστα μαθαίνουμε έχει καταστραφεί δεύτερη φορά… Ο αέρας είναι αυτός που μεταφέρει τη φωτιά με τρομακτική ταχύτητα».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε πώς ξεκίνησαν όλα: «Στις 12 το πρωί βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω τη φωτιά από την άλλη μεριά του βουνού. Ήταν τόσο δυνατός ο άνεμος που κατάλαβα ότι ήταν θέμα λεπτών η φωτιά να “καβαλήσει” το βουνό.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Στην επόμενη μισή ώρα, η φωτιά κάλυψε όλη την πλευρά του βουνού. Εξαπλώθηκε με τρομακτική ταχύτητα και ο φόβος ήταν μην περάσει στην παραλία. Προσπάθησα να απομακρύνω τα αυτοκίνητα από το σπίτι μου και μέχρι να πάμε στην παραλία και να γυρίσουμε είχε φτάσει έξω από το σπίτι».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα