Βάνα Μπάρμπα για Άρη Σερβετάλη: «Αξιοθαύμαστος. Η τέχνη πρέπει να έχει φωνή»

24.11.2021 / 14:16
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
bana

Ξεκάθαρη είναι η υποστήριξη της Βάνας Μπάρμπα στον Άρη Σερβετάλη υποστηρίζοντας κι εκείνη πως η Τέχνη δεν πρέπει να διαχωρίζει.

Η ηθοποιός τοποθετήθηκε μέσω των social media σχετικά με την απόφαση του συναδέλφου της να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», μετά τα μέτρα που απαγόρευσαν την είσοδο των ανεμβολίαστων στα θέατρα.

Με τρεις αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Βάνα Μπάρμπα υποστήριξε την θέση της και δήλωσε πως θεωρεί ότι ο Άρης Σερβετάλης έχει πρώτα απ’ όλα θάρρος για να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Στην πρώτη της ανάρτηση, η ηθοποιός έγραψε: «Όσο για τον ηθοποιο κ σερβεταλη που κατέβασε την παράσταση του..θα έλεγα ότι έχει θάρρος πρωτίστως και δεύτερον η τέχνη πρέπει να έχει φωνή…ειμαι εναντια σε κάθε διχασμό…και η τέχνη ανήκει σε όλους…αξιοθαυμαστος ο κ σεβερταλης…και σίγουρα θα αποζημίωση τους ηθοποιούς της παράστασης».

«Ναι στην διαφορετικότητα της τέχνης», γράφει στη δεύτερη ανάρτησή της.

Σε μία τελευταία δημοσίευση, η Βάνα Μπάρμπα τόνισε: «Όχι άλλο διχασμό..το θέατρο υποφέρει γιατί στο σούπερ μάρκετ όλοι? Γιατί η τροφή είναι ζωτικγς σημασίας…και η πνευματική τροφή κύριοι ..όπως το θέατρο.. είναι πιο σημαντική σε περιόδους σαν αυτές,που περνάμε….έλεος…αφήστε την τέχνη εκευθερη».

Δείτε τις αναρτήσεις της:

bana1
bana2
bana3

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα