Βάνα Μπάρμπα: «Δεν είμαστε πολλές οι ανεξάρτητες γυναίκες – Επέλεξα να είμαι ο άντρας της ζωής μου»

10.06.2023 / 11:40
ka 23

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή T-Live το απόγευμα της Παρασκευής. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

“Ήρθα για να πούμε κάτι ευχάριστο και να χαμογελάσουμε. Δεν ήρθα να πω για το πρόβλημα υγείας. Αυτό είναι καθαρά προσωπικό. Το βασικό κίνητρο για να συνεχίζω είναι τα παιδιά μας. Όταν είσαι μητέρα το βασικό κίνητρο επιβίωσης το δικό σου είναι το να βλέπεις ότι αυτό που είναι η συνέχειά σου σε έχει ανάγκη, σε χρειάζεται, που σημαίνει ότι πρέπει να είσαι γερός, δυνατός και ψυχικά υγιής.

Πέρασα ένα θέμα υγείας, το οποίο πάει πάρα πολύ καλά. Να πούμε σε όλον τον κόσμο που περνάει άσχημες στιγμές ότι ένα μεγάλο δεκανίκι είναι η πίστη πάντα και ένα άλλο η σωστή πρόληψη στα θέματα υγείας. Η πίστη είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Όλα αυτά τα 13 χρόνια περάσαμε δύσκολα. Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει σε σημείο που δεν αντέχει άλλο. Όλα αυτά βγαίνουν κι από ψυχικά θέματα, το σώμα είναι ο ναός της ψυχής και ξαφνικά σκάνε”, τόνισε η Βάνα Μπάρμπα και πρόσθεσε:

“Είμαι μία από τις ανεξάρτητες γυναίκες, δεν είμαστε πολλές. Δύσκολη η καλογερική. Επέλεξα να είμαι ο άντρας της ζωής μου. Δεν ήταν εύκολο να βρω έναν σύντροφο στο πέρασμα της ζωής ή ανθρώπους που ήταν σημαντικοί στην ζωή μου. Όταν είναι κάτι επιλογή σου πρέπει να το στηρίξεις και δεν έχεις άλλη επιλογή. Δεν με κατατρώει όχι”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα