Βαλαβάνη: «Πρέπει να μπει μια τελεία σε ό,τι αφορά τον Βασάλο, έχουμε προχωρήσει τις ζωές μας»

28.11.2023 / 7:44
EVRIDIKI-VALAVANI-9

Για την απιστία που ανέφερε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ότι έχει βιώσει, μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», ενώ θέλησε να βάλει και μια τελεία στις ερωτήσεις που συνεχίζει να δέχεται για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Τι να σας πω για την απιστία; Δε τη συγχωρώ. Η Λίτσα Γιαγκούση κι εγώ» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το κεφάλαιο «απιστία», ενώ σχολίασε και τα υπονοούμενα που αφήνει ο Κώστας Τσουρός για την προσωπική της ζωή. «Άσε τον Κώστα Τσουρό να λέει, εγώ δε θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά όμως. Η απιστία αφορά το παρελθόν, μια απιστία δεν αφορά το παρόν, το μέλλον σίγουρα όχι. Το παρελθόν κι ας βάλουμε μια τελεία» σημείωσε.

«Νομίζω πως πρέπει να βάλω ένα φρένο σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι εμένα. Ήταν αυτό που ήμασταν ζευγάρι στο παρελθόν. Με αγάπη το λέω, χωρίς να δείχνω το δάχτυλο, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσουμε γενικότερα να αναφερόμαστε σε αυτό. Τελείωσε αυτό, πάει.

Έχουμε πάρα πολύ ωραία σχέση, αλλά το να μιλάμε γι’ αυτό… Έχουμε προχωρήσει και οι δυο τις ζωές μας. Αγαπιόμαστε με άλλη μορφή και μέχρι εκεί» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Τέλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε και στα σενάρια που ήθελαν την εκπομπή του Κώστα Τσουρού και της Δανάης Μπάρκα τη νέα σεζόν να συγχωνεύονται.

«Δε στεναχωρήθηκα με τα ρεπορτάζ που έλεγαν ότι θα συγχωνευτεί η εκπομπή μας με αυτή της Δανάης Μπάρκα, αλλά λέω “κάτσε, είμαστε δυο μήνες στον αέρα”. Υπάρχει γενικότερα όμως φέτος μια αναστάτωση με το τι εκπομπές θα γίνουν του χρόνου, δε ξέρω γιατί, δεν έχω ιδέα. Είναι αγχωτικό για όσους είναι στην τηλεόραση, δε μιλάω για τους μεγάλους μεγάλους παρουσιαστές, αλλά στη δουλειά μας, πρέπει να ψαχνόμαστε κάθε χρόνο για το τι θα κάνουμε» είπε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα