Βαγενάς για την άρση του lockdown: Μεγάλη ανακούφιση που ανοίγουμε έστω και μία εβδομάδα μετά

09.04.2021 / 20:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ακ 9

Δήλωση του Προέδρου της Ο.Ε.ΕΣ.Π. και Αν. Γεν. Γραμματέα της ΕΣΕΕ Γεώργιου Βαγενά: “Δικαίωση των προσπαθειών που κατέβαλε η Ομοσπονδία μας, ήταν η απόφαση για επαναλειτουργία του λιανεμπορίου και στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας από τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021.

Φυσικά ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την άδικη απόφαση της περασμένης βδομάδας, ωστόσο νιώθουμε μεγάλη ανακούφιση που έστω και μια βδομάδα μετά από την υπόλοιπη Ελλάδα, θα σηκώσουν οι επιχειρηματίες τα ρολά των καταστημάτων τους. Ευτυχώς η κυβέρνηση κατανόησε το πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε ο κλάδος στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας εάν δεν επαναλειτουργούσαν τα καταστήματα, δεδομένου ότι οι επιχειρηματίες είχαν παραγγείλει και είχαν πληρώσει το εμπόρευμά τους για την πασχαλινή περίοδο. 

Η Ο.Ε.ΕΣ.Π. θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των μελών της και δεν θα σταματήσει μέχρι η κυβέρνηση να δώσει την ουσιαστική στήριξη που απαιτείται σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία που επικρατεί. Όλοι οι επιχειρηματίες θα τηρήσουν στο ακέραιο τα υγειονομικά μέτρα, εξυπηρετώντας τους πελάτες με ασφάλεια και αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι οι μικρές επιχειρήσεις δεν αποτελούν εστία μετάδοσης”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα