“Βάφτηκαν” μπλε τα κτίρια της Περιφέρειας – Η ανάρτηση Μπονάνου (φωτό)

13.11.2020 / 22:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gko 35

Μπλέ βάφτηκαν τα κτίρια της Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα του Διαβήτη. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Αχαίας, Χαράλαμπου Μπονάνου:

“Φέτος είναι μια διαφορετική μέρα για τον διαβήτηΜια παγκόσμια ημέρα που γιορτάστηκε διαφορετικά Πήραμε την απόφαση και φωταγωγήσαμε τα κτίρια των τριών περιφερειακών ενοτήτων με το μπλε χρωμα , το χρωματικό σύμβολο του διαβήτη.

Ενώνουμε τις τρεις περιφερειακές ενότητες σε ένα δυνατο μήνυμα , ότι είμαστε μια κοινωνία αλληλεγγυης που στέκεται δίπλα στα άτομα που πάσχουν από την χρονια εκφυλιστική νόσο.

Κυρίως λεμε σε όλους να αλλάξουν στάση ζωής , να κάνουν προληπτικές εξετάσεις να ελέγχουν το βάρος τους και κυρίως να ξεχάσουν την καθιστική ζωή.

Είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας , πρέπει όλοι να ενημερωθούν για τις συνέπειες αλλά κυρίως για την πρόληψη , για ένα νόσημα που τείνει να γίνει επιδημικό παγκόσμια.

Όμως μπορούμε να αποφύγουμε τις επιπτώσεις , μπορούμε να ελέγξουμε την διατροφή μας να βάλουμε στην ζωή μας την άθληση , να πούμε όχι στην πολύωρη θέση στον καναπέ.

Η ζωή θέλει αγώνα , είναι τόσο γλυκιά που αξίζει να ελέγχουμε τον γλυκαιμικό μας δείκτη , αξίζει να οργανώσουμε τις δραστηριότητες μας ώστε να μην δίνουμε έδαφος σε μια ύπουλη ασθένεια που απειλεί τον οργανισμό μας.

Ευχαριστούμε τον σύλλογο ασθενών την πρόεδρο κ Γούλα για την συνεργασία στις δράσεις , στεκόμαστε δίπλα τους”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα