Τζούλια Νόβα για Παπαγεωργίου: “Μαζί μου ήταν κακιά, στην ουσία τη δικιά της καλεσμένη την έθαψε”

09.12.2023 / 13:04
ilianapapageorgioy_karavasanis-1

Καλεσμένη στην εκπομπή «I Love Σουκού» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η Τζούλια Νόβα, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην Μπέττυ Μαγγίρα.

Η ίδια μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για μια δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την οποία είχε χαρακτηρίσει κακιά. Η Τζούλια Νόβα ανέφερε λοιπόν ότι στο παρελθόν είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, “Pop Up”, ωστόσο όσα ειπώθηκαν μετά από την παρουσιάστρια και την ομάδα της την ενόχλησαν.

Η Τζούλια Νόβα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
«Δεν είναι το τι έχω δει, είναι τι έχω βιώσει εγώ η ίδια. Μαζί μου ήταν κακιά. Ήμουν κατά κάποιο τρόπο καλεσμένη στην εκπομπή της μέσω δημοσιογράφου που κάναμε συνέντευξη εξωτερική. Πριν 2-3 χρόνια στο “Pop Up”. Δεν είπα κάτι, είχε μια ωραία ροή η συνέντευξη με την δημοσιογράφο. Μετά το πάνελ με σχολίασε πολύ περίεργα. Στην ουσία τη δικιά της καλεσμένη την έθαψε. Λέω τώρα “αλήθεια;”. Είπαν πράγματα – όχι μόνο εκείνη και άλλα άτομα στο πάνελ- που το έβλεπες και αντιλαμβανόσουν την κακία. Δεν υπήρχε λόγος να σχολιαστεί. Κανένας! Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε ειπωθεί. Προσπαθώ να τα αποβάλλω και να μη θυμάμαι, αλλά το συναίσθημα πάντα μένει. Μπορώ να το προσπεράσω, να το συγχωρέσω, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω», είπε η Τζούλια Νόβα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα