Τζώρτζια Κεφαλά: Φυσικά και δεν υποστηρίζω τους «Σπαρτιάτες»

05.07.2023 / 7:02
tzortzia-kefala-sta-edrana-tis-voulis.jpg

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τους «Σπαρτιάτες» προχώρησε η Τζώρτζια Κεφαλά, βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, μετά την κατακραυγή που ξεσήκωσε.

Σε συνέχεια των δηλώσεών της σε τηλεοπτικό κανάλι που προκάλεσαν αρκετή συζήτηση, η Τζώρτζια Κεφαλά τοποθετήθηκε εκ νέου στο θέμα των «Σπαρτιατών» και με ανάρτησή της επισήμανε ότι δεν τους υποστηρίζει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοφιλής τραγουδίστρια και νυν βουλευτής είχε πει για το κόμμα το οποίο είχε υποστηρίξει προεκλογικά ο Ηλίας Κασιδιάρης πως «αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο θέλει να προχωρήσει πιο δυναμικά».

Ακόμη, είχε αναφέρει ότι «δεν συμφωνώ με όλες τις θέσεις. Μπορώ να πω πως διαφωνώ με τις περισσότερες (…) Ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, έχει να κάνει με τον διάλογο. Δεν θεωρώ τις μεθόδους τους δόκιμες».

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ωστόσο, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook, με την οποία «ρητά και κάθετα» τόνισε ότι «δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πώς θα μπορούσα άλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, άποψη είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Τζώρτζιας Κεφαλά:
«Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθέσεων στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πώς θα μπορούσα άλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, άποψη είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια!

Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι, όπως θέλουν να τους προσάπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοί; Μαθαίνουν 3 λέξεις Ελληνικά και μετά είναι απόγονοι του Λεωνίδα; Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ήσυχοι που διαφοροποιήσατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμό. Έτσι θα νικηθεί.

Κύριε Λιάγκα δεν ασχολούμαι μαζί σας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα