Τζον Τίκης: Στα αναψυκτήρια έπεφταν πάνω μου τα κορίτσια και τα αγόρια μου έριχναν μπουνιές

02.12.2021 / 23:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 49

είδωλο της νεολαίας των 70s και 80s, Τζον Τίκης, προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση, μιλώντας στην κάμερα του «ΜEGA Καλημέρα».

Για την πορεία του στον χώρο, αλλά και άγνωστες ιστορίες από την καριέρα του, μίλησε ο τραγουδιστής και είδωλο της νεολαίας των 70s και 80s, Τζον Τίκης.

«Στο γυμνάσιο είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής και με έστειλαν στην Αυστραλία. Μέσα στο πλοίο «Πατρίς»πήρα το πρώτο βραβείο. Τελείωσα το Γυμνάσιο στη Μελβούρνη αλλά ταυτόχρονα έκανα φωνητική, θέατρο και τραγούδι», είπε αρχικά ο Τζον Τίκης.

«Στα 18 μου πήρα τον πρώτο χρυσό δίσκο. Μετά μου έδιναν δεκαπλάσια χρήματα να πάω σε σκυλάδικο και πήγα και τελικά έγινε χαμός», συνέχισε ο Τζον Τίκης.

«Έκανα μια επιλογή. Είπα στη γυναίκα μου πως θα μου στοιχίσει αν σταματήσω και το έκανα», σημείωσε ο ίδιος για την απόφασή του να αποσυρθεί.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Τόνι Σφήνο. «Με τον Τόνι Σφήνο γνωριστήκαμε δύο χρόνια πριν και του είπα πως τον θαυμάζω. Μου είπε πως δεν με αντέγραψε. Κάνει επιτυχία και μπράβο του. Έχει ταλέντο. Αυτό που είπε ο Πασχάλης ότι ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια εποχή, είναι βλακείες», τόνισε ο Τζον Τίκης.

«Στα αναψυκτήρια έτρωγα ξύλο από τα αγόρια. Έπεφταν πάνω μου τα κορίτσια και τα αγόρια μου έριχναν μπουνιές. Έπαιρνα 2.500 γράμματα την εβδομάδα», θυμήθηκε ο Τζον Τίκης.

Τέλος για τον γάμο του και τη συζύγό του, ανέφερε: «Με τη γυναίκα μου πιο πολύ τρωγόμαστε τώρα παρά τότε. Είμαι παντρεμένος από όταν ήμουν 18 χρονών. Με την Καίτη δεν υπάρχει δευτερόλεπτο που να μην «σκοτωθούμε». Αυτή είναι η ομορφιά της σχέσης. Η αγάπη πρέπει να έχει τέτοια».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα